• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Libby - sraczkowaty - istny Klocek :-D)))))

Ej tam rureczko, ludzie to dopiero mają problemy, ja się tam nie lubię nad sobą użalać ;)))
Wiesz... miałam Ci pisać, kiedyś miałam rodzinę w Elblągu :)))

Ostatnia edycja:
reklama
ja jestem tylko na chwile...
caly dzien boli mnie glowa tak, ze tylko leze i jecze. pol dnia przespalam. myslalam, ze jak zjem to bedzie lepiej ale pop ierwszym gryzie taki odruch wymiotny, ze jak mnie glowa nie przestanie bolec to umre z glodu i pragnienia (picie wody ma taki sam skutek).
Czekam na M. to chociaz mi lepiej bedzie.
U mnie w rodzinie migreny przechodza od prababci na kolejne pokolenia. szlag by trafil.
Troszke podczytalam ale nie dokoncze, bo patrzenie w ekran dobrze mi nie robi.

MAMITKA bo ja wzięłam taką tabletkę jak ta 72 godzinna, po wpadkowa... Tylko, że Ella One, to też takie ma działanie, ale do 5 dni, a doszło już wcześniej do zapłodnienia, więc teraz lekarz chce to sprawdzić, że niby po zastosowaniu tej tabletki, może jakoś tam dochodzić do uszkodzenia płodu, czy coś w tym stylu... Nie wiem, kazał zbadać serduszko...

ja pamietam, w ostatniej klasie liceum, kilka razy w cyklu zapomnialam o tabletce anty a gumka pekla, wiec ja rano syzbko dzwonie do gina, ze masakra jest i help i chce postinor lub cokolwiek innego wczesnoporonnego. Na co moj gin mi mowi, ze wczesnoporonne, wbrew temu, co jest na ulotce, zeby miec pewnosc, ze zadziala trzeba wziac maks 3h "po". Kazal przyjechac i dal mi 4 duze kolorowe tabletki i zwolnienie ze szkoły. Kazal wziac dwie jak dojade do domu i dwie wieczorem i ostrzegl, ze bede sie bardzo zle czuc. Kiedys po latach go spytalam co to bylo i odpowiedz "tabletki anty w dawca dla kilku koni".
Nie interesowalam sie nigdy jak dzialaja tabletki "po" no ale od tamtego czasu kilku ginow pytalam i wszyscy mowili, ze rzeczywiscie trzeba lyknac w zaleznosci od tabletki max 3-6 godzin "po", bo potem mozna tylko sprawie pomoc. Nie rozumiem tylko dlaczego w takim razie w ulotkach jest co innego.

ide spac dalej... buziam

pok rozumiem cię ja też mam takie nady migrenowe ze rzygam dalej niż widzę:-( musisz sie wyspać i koniecznie dużo pij nawet jak masz wymiotować to pij zebyś sie nie odwodniła

Smiejemy sie z klocka plodnosci a swojego czasu bylam juz tak zdesperowana (bez obrazy dla wyznawczyn klocuszka), ze pojechalam do Czestochowy na msze oczyszczajaca i zostalam po niej na egzorcyzm. Matko, co ja tam wtedy przezylam... moj mowil, ze jak ksiadz odprawial modly nad moja osoba, to wygielo mnie jak obwarzanek do tylu i wyszla ze mnie taka jakby para bezbarwna. Mial niezlego stracha, bo strasznie krzyczalam, a ja nic nie pamietam..... po pol roku bylam w ciazy. Nie wiem czy to pomoglo, czy leczenie?

rureczka - weź...moje najpiękniejsze wakacje, i wspomnienia z dzieciństwa to z Elbląga, tam się pierwszy raz zakochałam :zawstydzona/y: yyy.....
w wujku :))))))

pok - też Ci się paskudztwo przyplątało, wracaj szybko do "żywych" :))) Buziak !

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry