• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
made no ale jakie perspektywy z tą kończyną... ? Przecież to nie może tak trwać i trwać...... :(

wiola jak On taki kłótnik to faktycznie niechaj się sam obsłuży! Wystarczy, że zrobiłaś - ja bym sie obraziła i palcem nie ruszyła!!

KOCURKU moj ma teraz ten sam problem. Najpierw ja mialam zakaz, potem jak juz mozna bylo, to on sie bal, a teraz jak syna zobaczyl pierwszy raz na polowkowym, to juz amba fatima. Koniec przytulanek. Powiedzial, ze dziecka po glowie nie bedzie szturchal. Seks w ciazy byl 2 razy.... JUST wiem jak to jest z niezaspokojonym libido WISIENKA anie haftniesz sobie? RURECZKA na Ciebie te kloce podzialaly, co??? ;-)

Kocurek, czyli umawiamy się tak, ja zaraz zapakuję libido i cyczki ( . )( . ) w torbę bąbelkową i wysyłam :-D:-D:-D
aha jako gratis dokładam różne wizje, fantazje itp towar :tak: a Wy to z mężem dobrze wykorzystacie i będzie radość w domu Kocurra :tak:

My tu sobie gadu gadu o fikołkach, a niektórzy już fikołki wykonują hahahahaha :-D

RRRRurka do boju :-D:-D

Libby :-D hahaahhahaha tekst Twego męża mnie rozbawił, gdyby wszyscy faceci tak myśleli, to kobiety chodziłby jak Z O M B I E :-D

Ostatnia edycja:
Kocurek - perspektywy są niezłe, tylko trzeba się leczyć, do końca ciąży zastrzyki przeciw krzepliwości, a później profilaktyka. Przeczytaj sobie o zakrzepicy ;) średnio to brzmi, ale jestem dobrej myśli i lekarz też.

rureczka - powiem Ci w tajemnicy, ze czasami to wykorzystuję :zawstydzona/y:

libby uuuuufff to może i dobrze, że mój jeszcze ze mną na żadnym USG nie mógł być - jeszcze sobie użyję troszkę do 6 czerwca :-p (chociaz tylko raz na tydzień lub dwa tygodnie) - wtedy mamy nadzieję wspólnie na USG pójść....

oj tam made :)...

Uuuuuuu boogie ale mi pakiet zrobiłaś :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry