Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Cześć Dziewczyny :-)
chcę Wam życzyć smacznego jajeczka z rana
Pok bezczelnie olałaśale wybaczam, bo wiem jak to jest w ferworze rodzinnego grona, sama właśnie to mam
Karola jak się czujesz?
odskocznia to, co innego. odskocznia pojawia sie co jakis czas a tu juz jest watek dbania o cieplo domowego ogniska i o dzieciach w brzuszkach i poza.
i nie chodzilo mi o to, ze jakis konkretny post zostal olany. Chodzi mi o to, ze gdyby temat byl staraczkowy, to bym wiecej wiedzy z niego czerpała, a tu staraczkowe posty gina miedzy odkurzaniem a podlewaniem kwiatkow i kupowaniem butelek. I tylePo wtarzam, ze pretensji nie mam nic a nic, po prostu musialam sobie nowe miejsce znalezc - odskocznie od was.
a my dopiero sie do sniadania zbieramy - pewnie za godzinke zaczniemy. Bo jak to wczesniej zur jesc?
jutst - poprawie sie w przyszlosci![]()
hejka
smacznego jaja wszystkim!
pok : ciesze sie ze znalazlas odpowiedni dla siebie watek
oliwka : jak tam rolki i wrotki juz starte???
mama : jak tam zajaczek u was? u nas bedzie szukanie jaj i innych czekoladowych stworow w ogrodzie po drzemce))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
PS. czy masz kontakt do asiuasiu? ile czasu juz jej nie bylo... wczoraj jakos mnie tknelo... ze nie dala znac po porodzie a to juz bardzo dawno... no i nie moge napisac do niej na NK bo...zlikwidowala konto... dziwne to... przepadla tak jak lovely...
wiolka : jak iwusia i zajaczek? aha i co wkoncu zorbilas z zabkiem? konsultowalas?
asionek : jak ci sie podoba francuska wielkanoc?
jeszcze raz wesolych swiat wszystkim!!!!
witajcie babeczki niedzielnie
Jos- pisałam jakis czas temu ,ze Asiu asiu urodziła córeczkę Jowitę) wszystko u Niej si
) czasem napisze mi na NK ale z innego konta...takiego roboczego.
buziaki i uściski dla wszystkich![]()
mama : a widzisz - przegapilam info!!!!!!!! szkoda ze asiuasiu juz nie zaglada... tak samo jak kpi... ciekawe czy sie nie zlamala z postanowieniem z eod stycznia 2011 staranka a baby br 2- z mala dzidzia w domu hhihihiihihihihi
pozdrow asiuasiu przy okazji i pogratuluj coreczki
asionek : no to witaj w klubie hehehehe
dla mnie tak samo : swieta = tylko w PL
just : co dzis porabiasz??? jak sie czujesz ????
rureczka : 100lat !!!!
a ja sie nieprzyzwoicie pochwale ze dostalam krysztalowy naszyjnik Baccarat i wlasnie patrze jak sie mieni i juz go kocham :
oczywiscie, nie od tesciowej prezenttylko od meza hehe
No pytasz??????Jasne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Karola a chcesz sernika, albo makowca do herbatki? :-)
u mnie dostatek tego, mama sama piekła ;-) Zaraz ukroję taki duuuży kawałek dla Ciebie
chorej się należy :-)