• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Cześć Dziewczyny :-)

chcę Wam życzyć smacznego jajeczka z rana :tak:

Pok bezczelnie olałaś :-Dale wybaczam, bo wiem jak to jest w ferworze rodzinnego grona, sama właśnie to mam :tak:

Karola jak się czujesz?

Gardło wciąż boli:(

odskocznia to, co innego. odskocznia pojawia sie co jakis czas a tu juz jest watek dbania o cieplo domowego ogniska i o dzieciach w brzuszkach i poza.
i nie chodzilo mi o to, ze jakis konkretny post zostal olany. Chodzi mi o to, ze gdyby temat byl staraczkowy, to bym wiecej wiedzy z niego czerpała, a tu staraczkowe posty gina miedzy odkurzaniem a podlewaniem kwiatkow i kupowaniem butelek. I tyle :) Po wtarzam, ze pretensji nie mam nic a nic, po prostu musialam sobie nowe miejsce znalezc - odskocznie od was. :)

a my dopiero sie do sniadania zbieramy - pewnie za godzinke zaczniemy. Bo jak to wczesniej zur jesc? :)

jutst - poprawie sie w przyszlosci :)

Bylebyś na zawsze nie uciekła!!! :)
Mnie wciąż interesują starankowe tematy bo jeszcze nie wiem co zrobić...po tabletki nie zdążyłam jechać.

hejka :)
smacznego jaja wszystkim!

pok : ciesze sie ze znalazlas odpowiedni dla siebie watek :)

oliwka : jak tam rolki i wrotki juz starte??? :)

mama : jak tam zajaczek u was? u nas bedzie szukanie jaj i innych czekoladowych stworow w ogrodzie po drzemce :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
PS. czy masz kontakt do asiuasiu? ile czasu juz jej nie bylo... wczoraj jakos mnie tknelo... ze nie dala znac po porodzie a to juz bardzo dawno... no i nie moge napisac do niej na NK bo...zlikwidowala konto... dziwne to... przepadla tak jak lovely...

wiolka : jak iwusia i zajaczek? aha i co wkoncu zorbilas z zabkiem? konsultowalas?

asionek : jak ci sie podoba francuska wielkanoc? ;)

jeszcze raz wesolych swiat wszystkim!!!!

Oj,zdarte,zdarte:) Dziewczyny szaleją:)
Nawet ja na trampolinie poskakałam chwilkę:))) Super zabawa!

witajcie babeczki niedzielnie:)

Jos- pisałam jakis czas temu ,ze Asiu asiu urodziła córeczkę Jowitę :)) wszystko u Niej si:)) czasem napisze mi na NK ale z innego konta...takiego roboczego.

buziaki i uściski dla wszystkich:)

Mamusia,najlepszego:)

mama : a widzisz - przegapilam info!!!!!!!! szkoda ze asiuasiu juz nie zaglada... tak samo jak kpi... ciekawe czy sie nie zlamala z postanowieniem z eod stycznia 2011 staranka a baby br 2 ;) - z mala dzidzia w domu hhihihiihihihihi
pozdrow asiuasiu przy okazji i pogratuluj coreczki :)

asionek : no to witaj w klubie hehehehe
dla mnie tak samo : swieta = tylko w PL :)

just : co dzis porabiasz??? jak sie czujesz ????

rureczka : 100lat !!!!

a ja sie nieprzyzwoicie pochwale ze dostalam krysztalowy naszyjnik Baccarat i wlasnie patrze jak sie mieni i juz go kocham :
oczywiscie, nie od tesciowej prezent ;) tylko od meza hehe

Zdjęcie wklejaj!!!!Pochwal się,proszę:))
Mi mąż chce kupić prezent ze mną,on nie wie jak i co mi kupować:) No ale szkoda...wolałabym coś od serca.

Ja pół dnia spędziłam w łóżku,lekko mnie rozkłada choróbsko.Przed chwilą upiekłam babeczki czekoladowe,czekam aż ostygną i zrobię krem na wierzch:)
Teraz gonię męża po herbatkę z miodem:)

oliwka : zdjecia nie mam jak wkleic, wklejam link
tylko ze pasek jest z satyby srebrnej
niestety jednak na zdjeciu nie ma efektu, bo krysztal dziala pod wplywem slonca
wiec ten krysztal jets niby bialy jak na zdjeciu ale tak naprawde s swietle emienia kolor i nie jednolicie tlko np zolty a wewnatrz az prawie pomarancziwy itp
trudno to wytlumaczyc ale bardzo fajnie to wyglada
Cristal Baccarat: Bijoux et Accessoires

i jeszcze taki mam tym razem identyczny jak na zdjeciu, tylko ze czarne krysztaly nie odbijaja swiatla ale po prostu sobie "wisza" ;)
Cristal Baccarat: Bijoux et Accessoires

just : powodzenia w koncowce przeprowadzki!!!!! ciesze sie ze juz niedlugo sie wprowadzasz do siebie :))))))))))))))))))))))))))))))))))))

oliwka :a a wiesz ze trampolinka taka jest dobra na ten miesien ktory dostaje po d**pie w czasie porodu??? ;) jak mas zpod oknem to polecam codzennie choc kilka minut ;))))

oliwka : dzien bardzo fajnie minal; leniwie :)
jutro wieczorem wracamy do paryza, koniec wakacji niestety :((((((( koniec laby
ale mam zamiar niedlugo tu znow wrocic i babcie za nianie 24/24 zaangazowac ;))))
a jak tobie dzien minal ????
ja tez sie poczestuje serniczkiem mniam mniaaam :))))

Wow!!!
Piękne!!!!
Ja ostatnio dostałam naszyjnik z Yes z 2 charmsami na walentynki:)
No i obrączkę na ślubie,hehe:)
No i mąż obiecał mi nową pralko-suszarkę:) Mogłam wybrać między tym a wypadem kilkudniowym:)
Trampolina jest pod oknem prawie i mam zamiar skorzystać,świetna zabawa:) Znowu poczułam się jak dziecko:))) Chociaż przez chwilę.

Zazdroszczę takiego wypadu,bardzo by się nam przydał,niestety nie mamy takiej możliwości.Na wakacje o ile pojedziemy to z dziećmi.A tak naprawdę nie mogę się doczekać rozbudowy,nowych mebli,ścian i większej przestrzeni.To jest dla nas teraz najważniejsze.
Za chwilę serwuję babeczki z pysznym kremem.

Czuję się coraz gorzej niestety,gardło zainfekowane i osłabiona jestem.Jeszcze ta @@@@ rozkręciła się:((((

reklama
oliwka : dzieki :))))
a co do wyboru to tez bym pralko-suszarke wybrala ;)
i anegdotka odnosnie wyboru : my zareczylismy sie spontanicznie, bez pierscionka , to bylo w momencie gdy 1.kupilismy mieszkanie 2. remontowalismy je za masakryczna kwote 3. po remoncie musielismy je umeblowac
i moj F. mi mowi "pierscionek albo kuchnia". no to ja na to "pierscionek" OK
a kuchnia..? no przeciez nie zostalibysmy bez mebli lodowki itp ;)))))))))))
paskuda jestem wiem - ale wiedzial co bierze hihihihihihihhi ;))))

a co do wypadu - to ja az boje sie wracac
bo przy ciazowym zmeczeniu i halasie sasiadow nie wyobrazam sobie znow spac 3 godziny na dobe... i to czasem 3-4 ale na 2 razy a nie ciagiem... dlatego az sie boje tego powrotu :(
jak ktos ma taka fobie halasu jak ja to ma doslownie przes***ne.. :(
nie ma innego wyjscia jak dom... a i anwet w tej opcji boje sie ze sasiedzi "dadza rade" :)

oliwka a nie macie jakis znajomych z kotrymi byscie zrobili deal? oni na dlugi weekend wy pilnujecie ich dziecka/dzieci i pozniej na odwrot????

poprosze babeczke :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry