• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Bidula:(
Współczuję Tacie tej baby...przepraszam za określenie ale... :(
Nie denerwuj się,prosze.Dobranoc.

reklama
Dzięki, mam już dość dzisiejszego wieczoru... Za długo było dobrze :-( jeszcze mama i jej przyjaciel mają spać na podłodze, bo sobie kuzyn współlokatora przyprowadził laskę!!!!! Zmęczeni po całym dniu wylądują na podłodze..... :angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Na ząb wzięłam paracetamol, zgniotłam i zapakowałam do tej dziury w zębie i jest już lepiej...

Dobrej nocy Karolu :*

WITAM PONIEDZIAŁKOWO:)

JUST- kurecz mać,ale sie porobiło-nagle w ten dzień chłopaki musieli sobie laski przyprowadzić!!!!
pewnie w takiej sytuacji nie możesz sie doczekać kiedy pojdziesz "na swoje"...
biedna z tym zębem...leć do dentysty..

Jos- jak tam rodzinka na wieść o dzidzi????????

ściskam i pozdrawiam wszystkie:)
ja kawkuje-niedawno wstałam...

Byłam rano w pogotowiu dentystycznym, dała mi tylko znieczulenie babka, kazała przemywać wodą utlenioną i wkładać watkę do środka, ząb jest w opłakanym stanie, więc kobieta w tym gabinecie była sama i nie mogła mi go nawet usunąć :-( właśnie schodzi mi znieczulenie...

Mama spała z siostrą na materacu, a mamy przyjaciel na siedząco :szok: i wyjeżdżają dzień wcześniej, bo nie chcą kolejnej nocy tak koczować, STRASZNIE MI PRZYKRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-(:wściekła/y::no::dry:

Just bidulko ;* tule;*
Mamita słońce witaj ;* buziak buziak buziak

images
Co tam dziewczyny oblane juz ?;-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry