• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć Dziewczyny :-)

chcę Wam życzyć smacznego jajeczka z rana :tak:

Pok bezczelnie olałaś :-Dale wybaczam, bo wiem jak to jest w ferworze rodzinnego grona, sama właśnie to mam :tak:

Karola jak się czujesz?

reklama
Pok:))) Witaj Kochana:)
No mało wątku staraczkowego jest ostatnio...może czasami taka odskocznia jest dobra?Inny temat?A chyba nikt nie został zignorowany kto piszę o staraniach?Nie wiem...Mam nadzieję,że nie.

Libby,dziękuję:)

odskocznia to, co innego. odskocznia pojawia sie co jakis czas a tu juz jest watek dbania o cieplo domowego ogniska i o dzieciach w brzuszkach i poza.
i nie chodzilo mi o to, ze jakis konkretny post zostal olany. Chodzi mi o to, ze gdyby temat byl staraczkowy, to bym wiecej wiedzy z niego czerpała, a tu staraczkowe posty gina miedzy odkurzaniem a podlewaniem kwiatkow i kupowaniem butelek. I tyle :) Po wtarzam, ze pretensji nie mam nic a nic, po prostu musialam sobie nowe miejsce znalezc - odskocznie od was. :)

a my dopiero sie do sniadania zbieramy - pewnie za godzinke zaczniemy. Bo jak to wczesniej zur jesc? :)

jutst - poprawie sie w przyszlosci :)

hejka :)
smacznego jaja wszystkim!

pok : ciesze sie ze znalazlas odpowiedni dla siebie watek :)

oliwka : jak tam rolki i wrotki juz starte??? :)

mama : jak tam zajaczek u was? u nas bedzie szukanie jaj i innych czekoladowych stworow w ogrodzie po drzemce :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
PS. czy masz kontakt do asiuasiu? ile czasu juz jej nie bylo... wczoraj jakos mnie tknelo... ze nie dala znac po porodzie a to juz bardzo dawno... no i nie moge napisac do niej na NK bo...zlikwidowala konto... dziwne to... przepadla tak jak lovely...

wiolka : jak iwusia i zajaczek? aha i co wkoncu zorbilas z zabkiem? konsultowalas?

asionek : jak ci sie podoba francuska wielkanoc? ;)

jeszcze raz wesolych swiat wszystkim!!!!

witajcie babeczki niedzielnie:)

Jos- pisałam jakis czas temu ,ze Asiu asiu urodziła córeczkę Jowitę :)) wszystko u Niej si:)) czasem napisze mi na NK ale z innego konta...takiego roboczego.

buziaki i uściski dla wszystkich:)

hej Swiatecznie :)

Jos nie podoba mi sie wogole i nie obchodze :/ strajk zrobilam :) jak Swieta to tylko w
PL :))

hej :) jestem!
pierwsza czy ostatnia? Nie wiem jak to liczyc o tej porze :)
wyjechalam z domu i do dzis nie mialam dostepu do neta. Juz jestem :)
dopiero was nadrobilam.

po pierwsze mala refleksja...
przez te kilka dni troche stron naprodukowalyscie i wiecie ile razy byl temat staraczkowy? kilka. Reszta o domu, ogrodach, gotowaniu, siwetach, dziecku w brzuchu, butelkach :) wiec nie miejscie pretensji, ze laski, ktore walcza dlugo potrzebuja watku osobnego, gdzie moga porozmawiac o staraniach i post nie zginie wsrod innych z przepisami na ciasta. Ja nie mam pretensji, bo mi z Wami dobrze ale potrzebuje tez czegos innego, co znajduje na kilku innych watkach.
a co do nazwy watku... sol zalozyla przedluzenie tego watku dla wystaranych i pewnie gdzies on tam na wystaranych funkcjonuje.

rurka - sto lat!

just - pieknie to po remoncie wyglada? mi sie wydaje czy dostalam od Ciebie esa i bezczelnie nie odpisałam?

u mnie w normie i bez zmian - czyli w ciazy nie jestem :)

wesolych swiąt kochane!

nie wydaje mi sie , ze ktos tutaj ma pretensje :)
zostaly tylko dziewczyny zaciazone i kilka nie stad te tematy w koncu o czyms pisac trzeba , a nikt nie porusza za bardzo tematu staranek wiec tym bardziej np. ja tego robic nie bede :)
czasami tez odskocznia sie przydaje i stad pewnie inne tematy , ciagle o tym samym pisac tez sie nudzi
tym bardziej , ze sa tutaj dziewczyny piszace dosc dlugo i obyte z tematem
takie jest moje zdanie :) a kto gdzie bedzie pisal to juz kazdego indywidualna sprawa
chociaz napewno fajnie by bylo jakby dziewczyny nie odchodzily :)

Wesolego Alleluja! :-) Oprocz zyczen zdrowia, chcialabym Wam wszystkim zyczyc utulenia upragnionych, zdrowiutkich i rozowiutkich pociech w mozliwie najkrotszym czasie (wystaranym w terminie ;-)). Cala reszta ulozy sie, bo miloscia mozna gory przenosic :-) :-)

oj tak zgadzam sie z ostatnim zdaniem !! tobie rowniez Wesolych Swiat :)))

mama : a widzisz - przegapilam info!!!!!!!! szkoda ze asiuasiu juz nie zaglada... tak samo jak kpi... ciekawe czy sie nie zlamala z postanowieniem z eod stycznia 2011 staranka a baby br 2 ;) - z mala dzidzia w domu hhihihiihihihihi
pozdrow asiuasiu przy okazji i pogratuluj coreczki :)

asionek : no to witaj w klubie hehehehe
dla mnie tak samo : swieta = tylko w PL :)

just : co dzis porabiasz??? jak sie czujesz ????

rureczka : 100lat !!!!

a ja sie nieprzyzwoicie pochwale ze dostalam krysztalowy naszyjnik Baccarat i wlasnie patrze jak sie mieni i juz go kocham :
oczywiscie, nie od tesciowej prezent ;) tylko od meza hehe

reklama
Witam ponownie :-)

Jos dzisiaj kolejny dzień pakowania moich gratów, zrobiliśmy już trzy kursy do nowego mieszkania i jeszcze ze trzy na nas czekają :szok: ja nie wiem skąd ja tego wszystkiego nazbierałam :zawstydzona/y:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry