• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Moje drogie Dziewczynki :-)
Życzę Wam spokojnych i rodzinnych świąt, duuuuuużo wypoczynku :tak: i ukochanej fasolki dla każdej Staraczki, a dla Brzuchatek bezobjawowej ciąży i radości z rosnącego brzuszka :tak::tak::tak::-)

Ja od siebie wysyłam mnóstwo pozytywnej energii, fluidki prosto z wnętrza brzuszka i bobo myśli dla każdej Staraczki :-) trzymamy z Kosmonautą kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Just dziękuje i wzajemnie . Zycze Ci aby Kosmonauta był zdrowiutki i kochaniutki i dobrze się chował;-)
Oliwka moze być :-) goloneczka;-)

Dziewczyny wyobraźcie sobie ze moja siosstra lizała sobie lizaka w kształcie kurczaczka a moja kochana psina jej tego lizaka ze tak powiem zakosiła i zjadła heheh
:-D no co pies tez obchodzi swięta wielkanocne :-)

Witam to mój 1 post :) mam nadzieje ze nie ostatni :)

Najserdeczniejsze życzenia zdrowych,
radosnych i spokojnych Świąt Wielkiej Nocy,
smacznego jajka, mokrego dyngusa,
a także odpoczynku w rodzinnym gronie.
Niech każdy z nas wykorzysta ten czas jak najlepiej.

Ja w styczniu odstawiłam tabletki i na razie biorę kwas foliowy :-) i kochamy się kiedy mamy ochotę....Chciałabym do lata począć fasolkę....Od maja zacznę zwracać uwagę na śluz i temperaturę...piję czerwoną i zieloną herbatkę mam nadzieje ze to nie przeszkadza,nie palę wiec jeden kłopot mniej :tak: pozdrawiam i Wesołych Świąt życzę...

witaj :)
powodzenia w starankach no i jak masz chec zostan z nami :) w grupie razniej :))

asionek nie dokuczal mi bol glowy odkąd zaszlam, a ostatnio coś popołudniami ćmi i boli :-(:-(:-( dziś już troszkę lepiej

Kochane życze milych świąt w gronie rodzinnym i czego tylko sobie życzycie:-)

tez tak mialam :/ nic przyjemnego , ale na szczescie jakos przeszlo na razie i oby juz nie wrocilo :)) czego ci rowniez zycze :)

witam

ja dziś po ponad 3 latach starań sraciłam kolejnego Groszka

bardzo mi przykro :((((((

Mąż wrócił z misji ratowniczej,słuchajcie,to,że dziecku w tym wypadku nic się nie stało to szok...malutki nawet się nie obudził...Niestety wszyscy muszą zostać w szpitalu...Widziałam zdjęcia auta,popłakałam się,przodu w ogóle nie ma,nie istnieje.
Dom mam już ogarnięty,zrobiłam tylko babeczki,sałatkę i piekę mięsko,reszta jedzenia przyjechała z restauracji od znajomego:)
Przywiózł nam cuda i cudeńka:))) Jeden kłopot z głowy:)
Dziewczyny już dostały prezenty od ''zajączka'',nie wytrzymaliśmy:))
Ninka wrotki i bajkę na dvd,Oliwka rolki i razem dostały trampolinę wielgachną:) Nawet mój pracownik przyjechał i złożył:)))
PEŁNIA SZCZĘŚCIA:)
Teraz leżę i odpoczywam po sprzątanku:)
A jak u Was?

widze dzien pelen wrazen skonczyl sie na szczescie dobrze !!!
no i super z zarelkiem sie udalo :))) dzieciaki szczesliwe czego chciec wiecej ?? :)

zastanawmiam się czy jest sens 3 raz przez to samo przechodzić :no:

jasne , ze jest !! zawsze jest
ciezko jest , wiadomo za kazdym razem strach czy bedzie ok , ale w koncu udac sie musi !!
a co lekarze na to ? znaja przyczyne czemu sie tak dzieje ?? moze warto jakos przebadac sie ...
bedzie dobrze zobaczysz , grunt to nie poddawac sie choc bywa ciezko

hej :) jestem!
pierwsza czy ostatnia? Nie wiem jak to liczyc o tej porze :)
wyjechalam z domu i do dzis nie mialam dostepu do neta. Juz jestem :)
dopiero was nadrobilam.

po pierwsze mala refleksja...
przez te kilka dni troche stron naprodukowalyscie i wiecie ile razy byl temat staraczkowy? kilka. Reszta o domu, ogrodach, gotowaniu, siwetach, dziecku w brzuchu, butelkach :) wiec nie miejscie pretensji, ze laski, ktore walcza dlugo potrzebuja watku osobnego, gdzie moga porozmawiac o staraniach i post nie zginie wsrod innych z przepisami na ciasta. Ja nie mam pretensji, bo mi z Wami dobrze ale potrzebuje tez czegos innego, co znajduje na kilku innych watkach.
a co do nazwy watku... sol zalozyla przedluzenie tego watku dla wystaranych i pewnie gdzies on tam na wystaranych funkcjonuje.

rurka - sto lat!

just - pieknie to po remoncie wyglada? mi sie wydaje czy dostalam od Ciebie esa i bezczelnie nie odpisałam?

u mnie w normie i bez zmian - czyli w ciazy nie jestem :)

wesolych swiąt kochane!

Wesolego Alleluja! :-) Oprocz zyczen zdrowia, chcialabym Wam wszystkim zyczyc utulenia upragnionych, zdrowiutkich i rozowiutkich pociech w mozliwie najkrotszym czasie (wystaranym w terminie ;-)). Cala reszta ulozy sie, bo miloscia mozna gory przenosic :-) :-)

reklama
Pok:))) Witaj Kochana:)
No mało wątku staraczkowego jest ostatnio...może czasami taka odskocznia jest dobra?Inny temat?A chyba nikt nie został zignorowany kto piszę o staraniach?Nie wiem...Mam nadzieję,że nie.

Libby,dziękuję:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry