młodamamusia18
DziekujeBogu ze cie mam;*
Oliwka to dobrze ze z dzieckiem wszystko wporządku ze nic mu sie nie stało ;-)
Poproś kolegę aby cos dobrego mi przywiózł heh :-);-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Goloneczkę?Oliwka to dobrze ze z dzieckiem wszystko wporządku ze nic mu sie nie stało ;-)
i ukochanej fasolki dla każdej Staraczki, a dla Brzuchatek bezobjawowej ciąży i radości z rosnącego brzuszka 

:-)
no co pies tez obchodzi swięta wielkanocne :-)
święto też się należy i dla psiny 
Witam to mój 1 postmam nadzieje ze nie ostatni
Najserdeczniejsze życzenia zdrowych,
radosnych i spokojnych Świąt Wielkiej Nocy,
smacznego jajka, mokrego dyngusa,
a także odpoczynku w rodzinnym gronie.
Niech każdy z nas wykorzysta ten czas jak najlepiej.
Ja w styczniu odstawiłam tabletki i na razie biorę kwas foliowy :-) i kochamy się kiedy mamy ochotę....Chciałabym do lata począć fasolkę....Od maja zacznę zwracać uwagę na śluz i temperaturę...piję czerwoną i zieloną herbatkę mam nadzieje ze to nie przeszkadza,nie palę wiec jeden kłopot mniejpozdrawiam i Wesołych Świąt życzę...
asionek nie dokuczal mi bol glowy odkąd zaszlam, a ostatnio coś popołudniami ćmi i boli :--
-( dziś już troszkę lepiej
Kochane życze milych świąt w gronie rodzinnym i czego tylko sobie życzycie:-)
witam
ja dziś po ponad 3 latach starań sraciłam kolejnego Groszka
Mąż wrócił z misji ratowniczej,słuchajcie,to,że dziecku w tym wypadku nic się nie stało to szok...malutki nawet się nie obudził...Niestety wszyscy muszą zostać w szpitalu...Widziałam zdjęcia auta,popłakałam się,przodu w ogóle nie ma,nie istnieje.
Dom mam już ogarnięty,zrobiłam tylko babeczki,sałatkę i piekę mięsko,reszta jedzenia przyjechała z restauracji od znajomego
Przywiózł nam cuda i cudeńka)) Jeden kłopot z głowy
Dziewczyny już dostały prezenty od ''zajączka'',nie wytrzymaliśmy)
Ninka wrotki i bajkę na dvd,Oliwka rolki i razem dostały trampolinę wielgachnąNawet mój pracownik przyjechał i złożył
))
PEŁNIA SZCZĘŚCIA
Teraz leżę i odpoczywam po sprzątanku
A jak u Was?
zastanawmiam się czy jest sens 3 raz przez to samo przechodzić![]()