• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
moje drogie życzę wszystkim:

Wesołych Świat Wielkanocnych,
pokoju ducha, wiary w Boga i w Ludzi.
Umiejętności dostrzegania piękna tego świata
i oczywiście wiary w Siebie i swoje możliwości.
spełnienia marzeń i wiary... we wszystko... a w szczególności... w ten jeden dla każdej mały cud...

Witam to mój 1 post :) mam nadzieje ze nie ostatni :)

Najserdeczniejsze życzenia zdrowych,
radosnych i spokojnych Świąt Wielkiej Nocy,
smacznego jajka, mokrego dyngusa,
a także odpoczynku w rodzinnym gronie.
Niech każdy z nas wykorzysta ten czas jak najlepiej.

Ja w styczniu odstawiłam tabletki i na razie biorę kwas foliowy :-) i kochamy się kiedy mamy ochotę....Chciałabym do lata począć fasolkę....Od maja zacznę zwracać uwagę na śluz i temperaturę...piję czerwoną i zieloną herbatkę mam nadzieje ze to nie przeszkadza,nie palę wiec jeden kłopot mniej :tak: pozdrawiam i Wesołych Świąt życzę...

Dorota jejku no nie wiem co Ci napisać... Przykro mi strasznie :-(:-(
3maj sie cieplutko !! ;* zobaczysz jeszcze bedziesz miała upragnioną fasolke zycze Ci tego;*

Mąż wrócił z misji ratowniczej,słuchajcie,to,że dziecku w tym wypadku nic się nie stało to szok...malutki nawet się nie obudził...Niestety wszyscy muszą zostać w szpitalu...Widziałam zdjęcia auta,popłakałam się,przodu w ogóle nie ma,nie istnieje.
Dom mam już ogarnięty,zrobiłam tylko babeczki,sałatkę i piekę mięsko,reszta jedzenia przyjechała z restauracji od znajomego:)
Przywiózł nam cuda i cudeńka:))) Jeden kłopot z głowy:)
Dziewczyny już dostały prezenty od ''zajączka'',nie wytrzymaliśmy:))
Ninka wrotki i bajkę na dvd,Oliwka rolki i razem dostały trampolinę wielgachną:) Nawet mój pracownik przyjechał i złożył:)))
PEŁNIA SZCZĘŚCIA:)
Teraz leżę i odpoczywam po sprzątanku:)
A jak u Was?

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry