O
oliwkakarolina
Gość
Leżę w łóżku i nie mam siły wstać...
Nic nie jest zrobione,sprzątanie mnie czeka i zrobienie jedzenia...
Nic nie jest zrobione,sprzątanie mnie czeka i zrobienie jedzenia...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Jestem.
Wesołych Świąt mimo,że ja mam już po świętach.
Wiadomo,że nieszczęścia chodzą parami i, że telefony o 3 nad ranem nie wróżą nic dobrego...
Otóż zadzwonił mój teść,że jego pasierbica wraz z chłopakiem i 4 miesięcznym dzieckiem mieli wypadek gdzieś pod Włocławkiem i trzeba po nich jechać...Zero jakiejkolwiek informacji na temat ich stanu,nic...
Dojechali ale okazuje się,że dziewczyna ma połamane żebra,chłopak nos złamany i twarz ''trwale uszkodzoną'' cokolwiek to znaczy,na szczęście dziecku raczej nic nie jest.On prowadził i chyba zasnął,uderzyli w coś i dachowali.Wciąż nie mamy szczegółowych informacji.
Oczywiście nie ma mowy o wypisaniu ich ze szpitala...mój mąż się przejechał na darmo w sumie bo jej mamusia nie sprawdziła tak mało istotnej informacji...cholera...Wyć mi się chce.Jak wytłumaczę dziecku,że nie pójdzie z koszykiem do święcenia???
Witajcie
Oliwka- nieprawdopodobne ile sie u Ciebie dzieje...szok-mam nadzieje,ze rodzinka wyjdzie z tego wypadku i twarz chłopaka nie bedzie trwale uszkodzona....
Just- jest masę przykładów ,ze dzidzia sie okręci ,ale zacznij sie też nastawiac ,ze może być CC bo różnie bywa...
niedawno dziewczyna z bb urodziła blizniaczki-naturalni-jedna była ułozona głowkowo a druga pośladkowo-i dało rade SN)))to tak ku pokrzepieniu
Asionek- to nie nasz aparat niestety) znajoma ma takie cudo
mnie nie stac na taki sprzęt
![]()
Cześć dziewczyny :-)
Jedzie do mnie już rodzinka, dokonuję ostatnich szlifów sprzątania, ale takiego bez ciśnienia.
Mama Co do rodzenia, to 4 maja mam wizytę u ginka, więc sprawdzimy wszystko i zapytam jak mam się przygotować na każdą ewentualność, więc jestem już trochę spokojniejsza, nie jest powiedziane, że na sto procent czeka mnie cesarka i to jest dla mnie najważniejsze!!!!
Karolu trzymaj się dzielnie i pamiętaj o herbacie z miodem i cytryną!!!!!
Dziewczyny pewnie są w ferworze ostatnich przygotowań, albo już poszły święcić jajeczka :-)
witam z rana i zycze wszystkim wesolego Alleluja:-)
u nas sie wlasnie miesko piecze a za godzine idziemy z Iwcia ze swieconka