• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Leżę w łóżku i nie mam siły wstać...
Nic nie jest zrobione,sprzątanie mnie czeka i zrobienie jedzenia...

reklama
Cześć dziewczyny :-)

Jedzie do mnie już rodzinka, dokonuję ostatnich szlifów sprzątania, ale takiego bez ciśnienia.

Mama Co do rodzenia, to 4 maja mam wizytę u ginka, więc sprawdzimy wszystko i zapytam jak mam się przygotować na każdą ewentualność, więc jestem już trochę spokojniejsza, nie jest powiedziane, że na sto procent czeka mnie cesarka i to jest dla mnie najważniejsze!!!! :tak:

Karolu trzymaj się dzielnie i pamiętaj o herbacie z miodem i cytryną!!!!!

Dziewczyny pewnie są w ferworze ostatnich przygotowań, albo już poszły święcić jajeczka :-)

Dzień Dobry;*

Juz wyspana ;-) z płatkami miodowymi przed monitorem:-D

Oliwka oj bidulko no :-( ;**** zdrówka dla rodziny!;*

Ja ide święcić jajuszka o 14:-)

Bogusiu i tak trzymaj,nie ma się co stresować na zapas.
Pamiętam o miodku ale cytryny nie mam:(

Rureczko kochana ! :

e525c52d00105e054d413f46.jpgSukcesów w życiu, szczęścia w miłości, dużo uśmiechów, dużo radości, spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń i samych w życiu przyjemnych wrażeń, dużo uśmiechu i moc słodyczy, i zycze Ci upragnionej fasolki ;***

hej

ufff..nadrobilam was...

mama : rysunek zuzy cudo :) uwielbiam ja!!!!!!! :) no i cycuchy pierwsza klasa ;)

asionek : jak sie czujesz? ale u ciebie juz daleko, jej jak ten czas leci...
a zyganko odpukac - przeszlo... poki co to zdarzylo sie tylko wtedy w aucie, wiec moze to przez jazde, zakrety i slonce???? zobaczymy...

oliwka/ kurde... wspolczuje ci bardzo... faktycznie u ciebie sie dzieje... zdrowka dla rodziny, a mama sie nie przejmuj... raz ze chora, a dwa ze na 100% bedzie sie chwytac wszystkich sposobow zeby sprowadzic do siebie siostre...

just : widzialam wszystkie fotki, nawet te wczesniejsze!!! dzieki :)
super pokoik i jaki przestrzenny!!!! powiedz co to jets wogole za budynek bo wysokie mi sie mury wydaja no i w bloku nigdy nie widzialam tak duzych okien!!! no super
nawet nie wiesz jak sie ciesze ze sie powmalutku wszystko uklada
i tak jak mldamamusia mam ochote nieskromnie powiedziec :
"a nie mowilam!!!???!!!" ;)
a CC sie nie przejmuj na zapas, jeszcze nic nie ejst przesadzone !!!!!!!!!!
a nawet jakby miala byc, to i tak kobiety daja rade, a ja (moje osobiste zdanie) dzis nawet twierdze ze bym wolala! ale to juz inny temat :) buziak !

DZIEWCZYNY ZYCZE WAM WSZYSTKIM ZDROWYCH SPOKOJNYCH PELNYCH RADOSCI SWIAT WIELKANOCNYCH !!!! :)
do spisania :)))))))))))))))

Jos dziękuje i wzajemnie . Wesołych Świąt !;** Buziak !;*;-) :-)

W te piękne Święta,
gdy Pan Zmartwychwstanie.
Życzę smacznych jajek na śniadanie,
żółtego kurczaczka, białego zająca
i oby te święta trwały bez końca
Tęczowych pisanek, na stole pyszności,
mokrego Dyngusa i wspaniałych gości,
niech to będzie czas uroczy
Życzę miłej Wielkiej Nocy!!!
i ZYCZE WSZSYTKIM WAM UPRAGNIONEJ FASOLKI !:**

wielkanoc1.gif

WESOŁYCH ŚWIĄT !! DZIEWCZYNY

Ostatnia edycja:
reklama
jestem i ja :))))

Just hej :) ja sie czuje znakomicie :)
a u ciebie mozliwe , ze to przez zakrety i za dluga jazde skoro juz nie haftujesz :) i oby tak zostalo !!
czas strasznie szybko leci , sama w szoku jestem hehe
zobaczysz zreszta na sobie :) zaraz tez u ciebie bedzie z 15 tc :))
no i oczywiscie Wesolych Swiat Wam zycze !!!

Jestem.
Wesołych Świąt mimo,że ja mam już po świętach.
Wiadomo,że nieszczęścia chodzą parami i, że telefony o 3 nad ranem nie wróżą nic dobrego...
Otóż zadzwonił mój teść,że jego pasierbica wraz z chłopakiem i 4 miesięcznym dzieckiem mieli wypadek gdzieś pod Włocławkiem i trzeba po nich jechać...Zero jakiejkolwiek informacji na temat ich stanu,nic...
Dojechali ale okazuje się,że dziewczyna ma połamane żebra,chłopak nos złamany i twarz ''trwale uszkodzoną'' cokolwiek to znaczy,na szczęście dziecku raczej nic nie jest.On prowadził i chyba zasnął,uderzyli w coś i dachowali.Wciąż nie mamy szczegółowych informacji.
Oczywiście nie ma mowy o wypisaniu ich ze szpitala...mój mąż się przejechał na darmo w sumie bo jej mamusia nie sprawdziła tak mało istotnej informacji...cholera...Wyć mi się chce.Jak wytłumaczę dziecku,że nie pójdzie z koszykiem do święcenia???

kurcze Oliwka normalnie sprawdza sie chyba , ze nieszczescie goni nieszczescie :( wspolczuje bardzo i mam nadzieje , ze rodzinka wyjdzie z tego szybko !!!
a koszyczek moze wieczorekiem jakos poswiecic ?? mozn tak ?

Witajcie :)

Oliwka- nieprawdopodobne ile sie u Ciebie dzieje...szok-mam nadzieje,ze rodzinka wyjdzie z tego wypadku i twarz chłopaka nie bedzie trwale uszkodzona....

Just- jest masę przykładów ,ze dzidzia sie okręci ,ale zacznij sie też nastawiac ,ze może być CC bo różnie bywa...
niedawno dziewczyna z bb urodziła blizniaczki-naturalni-jedna była ułozona głowkowo a druga pośladkowo-i dało rade SN:))))to tak ku pokrzepieniu :)

Asionek- to nie nasz aparat niestety :)) znajoma ma takie cudo:)mnie nie stac na taki sprzęt:)

moze Mikolaj przyniesie na nastpene Swieta ?? ;))

Cześć dziewczyny :-)

Jedzie do mnie już rodzinka, dokonuję ostatnich szlifów sprzątania, ale takiego bez ciśnienia.

Mama Co do rodzenia, to 4 maja mam wizytę u ginka, więc sprawdzimy wszystko i zapytam jak mam się przygotować na każdą ewentualność, więc jestem już trochę spokojniejsza, nie jest powiedziane, że na sto procent czeka mnie cesarka i to jest dla mnie najważniejsze!!!! :tak:

Karolu trzymaj się dzielnie i pamiętaj o herbacie z miodem i cytryną!!!!!

Dziewczyny pewnie są w ferworze ostatnich przygotowań, albo już poszły święcić jajeczka :-)

bedzie dobrze , co by nie bylo to i tak liczy sie tylko to zeby maluch bezpiecznie na swiat wyszedl nie wazne jakim sposobem :)
szanse jeszcze masz !! trzeba myslec pozytywnie :) twoje dziecie robi lubic sobie zarty wiec i pewnie tym razem trzymac bedzie mamusie do ostatniej chwili :)))
zreszta kazda metoda czy SN czy CC ma swoje plusy i minusy wiec glowa do gory :))

witam z rana i zycze wszystkim wesolego Alleluja:-)
u nas sie wlasnie miesko piecze a za godzine idziemy z Iwcia ze swieconka

Wiola Tobie rowniez Wesolych Swiat , samczego jajka i mokrego dyngusa :))))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry