• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ewula- GRATKI!!

Maran- cześć kochana :)
uściski dla córek:)

my już po obiadku teraz lody wcinamy-idę sie walnąc na wypoczynek-niech sie ułozy:tak:

Kocurek- witaj kochana :)

pysia , mlodam wzbudzilyscie moja ciekawosci i poszlam szukac swojej karty ciazowej zeby zobaczyc ile ja bylam na + w 18 tyg i 25 tyg.
a wiec w 17 tyg bylam 4 kg na +
a w 27 tyg bylam 8,6 kg na plusie
a w 39 tyg bylam 20,4 kg na +
kurde caly czas mialam w glowie ze przytylam 18 kg w ciazy ale ...hm karta ciazy nie klamie .do porodu bylam jakies 21kg do przodu
wlasnie mam w reku usg Iwusi... rozplywam sie , lza mi poleciala.

ja penie tez cos kolo tego przytyje patrzac na moja rodzinke :)
nic to pozniej bede sie martwic jak to zzucic ;))

Rurka- &&&&&&&&&&&&&&&&& aby chłopaki dotarły do celu:))

Ewula- &&&&&&&&&&&&&&&&&&& do 14 juz niedaleko!!

Asionek- cześć.tu jest moderator tylko na naszym wątku rzadko jest-Eschenbach..

a to nawet nie wiedzialam ;)

rurka : owulka w 21 dc??????????????????:szok:
pysia : bardzo dobre podejscie co do kilogramikow :)

a ja w 1szej ciazy przytylam ok.7,5kg dokladnie to nie wiem tyle co z domowej wagi moj gin raz czy dwa kazal mi wejsc na wage i gdzie stam to sobie zantowoal ale ja zadnej karty ciazy nie mialam, tutaj daja tylko spawozdanie z wizyt i usg... informacje o dziecku, nie o mamie :)
szkoda ze nie ma takiej karty ciazy jak w PL...

malutko przytylas :) fajnie !

Właśnie odebrałam bete dziewczyny w lab. oznaczyły szybciutko;)

227;)

rurka to nasz 9 cykl

no i wszystko jasne :)))
jeszcze raz wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mama :-) witaj !!
Ja właśnie Big Milka wsunęłam - musiałam jakoś ocelebrować tą radosną wiadomość :-) teraz kawka i poczytam zaległości...

reklama
mama :-)..... mamaaaa :-) Ty wiesz zresztą co..... ;-) "cierpliwie" sobie czekam....

ewcia zaległe GRATULACJE cudownego synka !!!!

josssssss :szok: ależ groszek skomplikowany w powiększeniu :))))))))))))))))))))))))) studiowałam chyba z 15 minut, ale nadal nie wiem nic - powiedz gdzie co jest bo umrę z ciekawości!!!!! A dzieło Poldusia zniewala kolorystycznie :-):-)

pysia w życiu bym Cię o TAKIE LOKI nie podejrzewała - pokaż więcej :szok: no i brzuszek już do rzeczy!!! Prawie taki duży jak mój hehe !!

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry