• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Nie krzyczcie bo boli mnie głowa:)
Wlazłam się przywitać i idę dalej pospać.Mąż pojechał po pieczywo,ma śniadanie zrobić.
Powiem tylko,że było super i ja sama z siebie poszłam TAŃCZYĆ! Bolą mnie łydki teraz:)))
Do później:)

Mloda no lenie , lenie hehe

Rurka wspolczuje pogody ... moze lozko to calkiem dobre wyjscie ?? :)))

Oliwka kac ?? :))) spij sobie jesczze :)

Asionek zdecydowanie tak, zważywszy na to, że w piątek mam ostatni egzamin i czas zacząć naukę :/

Dziewczyny zamówiłam mojej mamie na dzień matki parowar. Myślicie, że to dobry pomysł??

cześć :-)

nie było mnie przez ostatnie dni, jakoś tak czasu brakowało na kompa.
W pon przyjechał mój brat ze Szkocji, pozałatwiał sprawy i w środę odstawialiśmy go do Łodzi na lotnisko. Do dziś jest też mężuś i same rozumiecie napięty terminarz, wiele spraw do załatwienia, w między czasie kilka dni wykańczających upałów...

coś nowego na froncie? ciekawe co mnie ominęło, bo nie jestem w stanie nadrobić tyle dni... :-(

Asionek zdecydowanie tak, zważywszy na to, że w piątek mam ostatni egzamin i czas zacząć naukę :/

Dziewczyny zamówiłam mojej mamie na dzień matki parowar. Myślicie, że to dobry pomysł??

no to tym bardziej :)
a prezent mysle , ze sie spodoba :)

cześć :-)

nie było mnie przez ostatnie dni, jakoś tak czasu brakowało na kompa.
W pon przyjechał mój brat ze Szkocji, pozałatwiał sprawy i w środę odstawialiśmy go do Łodzi na lotnisko. Do dziś jest też mężuś i same rozumiecie napięty terminarz, wiele spraw do załatwienia, w między czasie kilka dni wykańczających upałów...

coś nowego na froncie? ciekawe co mnie ominęło, bo nie jestem w stanie nadrobić tyle dni... :-(

hej :) wsumie to nic nowego :)
chyba , ze nie wiesz , ze Pszczolka w ciazy jest :)))

oki ide na spacer u nas upal i slonko wiec trzeba sie poruszac troche z mezem :)

Oliwaka odpoczywaj odpoczywaj ;-)
Rurka ;* dzien doberek :-D ja dzisiaj tez z łóżka nie staje :-)
Mlodam witaj;-)

Uf na szczeście skurczybyki minęły ;-)

mloda na jakie szczęscie ty możesz juz rodzić,no nie opóźniaj kochana:-D

Ja się witam i zyczę miłej niedzieli. Dzis mam dzień leżakowy bo bolą mnie mięśnie i stawy. Relaksyna czy co?!

reklama
:szok::szok::szok::szok::szok:
a gdzie są wszystkie kobietki????
Dzień dobry w te niedzielne popołudnie :-) gdzie Wy dziewczyny pouciekałyście dzisiaj? Ja po obiadku i deserze szykuję się do małego leżakowania, ale widzę, że Wy zrobiłyście to już wcześniej :-D
u mnie też wstawanie z łóżka miało kilka etapów, więc to chyba kwestia tej pogody :sorry:

Ruurrko właśnie wczoraj rozmawiałam z mamą o parowarze i myślę, że to dobry pomysł :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry