• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mloda fajnie to musialo wygladac hehe

ooo Jos widzisz nawet Mloda ma znajoma , tak najszybciej znajdziesz kogos :) sprawdzone wsrod znajomych :)

reklama
Asionek a wyglądało fajnie fajnie gdybym ja wiedziała to bym to nakręciła . ;-)

Jakoś spac mi sie nie chce :-) :-D
Oglądam tez EUROWIZJE :-)

pewnie tak ...
Francuzie to zawsze dziwni sa , zapatrzeni w siebie :/ kazdy powie slowo po niemiecku pozniej juz na angielski przechodzi , a oni jak zwykle po swojemu czyli po francusku pojechali ...

Asionek a to norma. No to są francuzi :P

Kochana uciakam ;*
Dobranoc :-))))

Śpij dobrze i poglaskaj brzuszek;*

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczynki :)
Chciałabym do Was dołączyć, ale dopiero od września :) Do tego czasu będę Was podczytywać, jeśli nie macie nic przeciwko :) Zacznę dopiero wtedy, ponieważ wcześniej chciałabym zrobić wszystkie odpowiednie badania i dobrze się przygotować na ten wspaniały dzień, w którym zobaczę 2 kreseczki na teście :-) Mam nadzieję, że mnie przygarniecie ;-)

reklama
jak pusto :szok:

Mloda hej :) i znowu my hehe

Witajcie dziewczynki :)
Chciałabym do Was dołączyć, ale dopiero od września :) Do tego czasu będę Was podczytywać, jeśli nie macie nic przeciwko :) Zacznę dopiero wtedy, ponieważ wcześniej chciałabym zrobić wszystkie odpowiednie badania i dobrze się przygotować na ten wspaniały dzień, w którym zobaczę 2 kreseczki na teście :-) Mam nadzieję, że mnie przygarniecie ;-)

witaj :) jasne , ze mozesz sie dolaczyc :)
a staraliscie sie juz wczesniej ?? bo moze lepiej isc na poczatek na spontan , a nie od razu z grubej rury dzialas , co moze was troche zblokowac ...
sorki za pytania , ale jakos nie rozumiem za bardzo jak ktos zaczyna od badan , a nie spontanicznego sexu :))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry