• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dobra Laski, zjadłam pół paczki cukierków nadziewanych i się chyba położę....

Jutro po południu do Was zajrzę...

Pa Kochane:happy:

reklama
rozmawialam z mezem i na chwila obecna jedynym wyjsciem jest fille au pair
dlatego bede suzkac prywatnych ogloszen na necie... ale nie moge znalezc zadnej fanej stronki... wszystko co znajduje to 2005 -2007 i 2008 rok
no i jedyne co to trzeba liczyc na to ze dziewczyna sie zgodzi spac w salonie (jest zamykany wiec niby jak oddzielny pokoj) ale nie ma swojego prszynica...
mamy 2 wc w domu wiec jeden bylby jej, ale lazienka z wanna jest tylko 1 wiec WSPOLNA, w drugiej tam gdzie jest wc jest tylko kranik do umycia rak...
nie wiem czy to przejdzie... zbyt super warunki to to nie sa niestety... muzyki sluchac w swojej wlasnej kawalerce czy z rodzina na skype do 24h siedziec to u nas raczej nie bedzie mogla...
nie wiem...kupy to sie nie trzyma, ale na razie nie widze innego wyjscia...

EE ja jestem, tylko dziewczynom życzyłam :tak:

Jos a spróbuj z tymi agencjami które pośredniczą w wyjazdach au pair, moja koleżanka wyjechała tak właśnie do Londynu, jest w tym samym domu, więc korzysta z wszystkiego wspólnie, ma teraz dwie dziewczynki do opieki i jest na razie zadowolona, więc muszę zapytać ją o szczegóły i jak to wygląda od strony rodziny, bo czasem rodzina musi zapłacić za jakiś kurs językowy, czy zajęcia, rodzina do której pojechała moja była współlokatorka do Paryża zapewnia jej zajęcia w szkole tańca, bo o to jej chodziło, więc jakieś rozwiązanie jest, tylko musisz dopytać jakie warunki musicie spełniać i czego oczekujesz od dziewczyny, która ma być opiekunką :-) uff to się naprodukowałam :D

Ostatnia edycja:
reklama
Just no myślałam ze uciakłaś :P

Dziewczyny jak chodze to sie spokój nie wierci sie nie daje kopniaków . A jak tylko usiąde to sie zaczyna ...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry