just_boogie
Mama Pędzącej Stopy
młoda mam to samo, a jak coś jeszcze zjem, tak jak teraz to boli jak cholera tak dokazuje młodzież :-)

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

wtedy z nami pogada
;-) "
, raz to zasadził mi takiego kopniaka ze az mi noga odskoczyła , tyle dobrze ze nikogo nie było w poblizu bo by odemnie dostał kopniaka ... :-);-)
i dużo :-)Jos Asionek ma rację, a wiesz co mi przyszło do głowy? Przecież w Polsce trwają teraz matury i niedługo się kończą, może niech ktoś z rodziny w Pl poszuka wśród znajomych, czy jakaś dziewczyna nie chce wyjechać sobie na wakacje dorobić parę groszy, ma okazję szlifować język, może ktoś się wybiera na filologię francuską, mnóstwo młodych ludzi szuka takich letnich wyjazdów, nie musisz płacić za żadne pośrednictwo, mieszka razem z Wami, pomaga Ci przy Poldku, ja wiem, że to jest osoba bez doświadczenia, ale czasem warto spróbować, a może też jest w trakcie studiów i chce kontaktu z językiem, kurcze coś można wykombinować, ogłoszenie dać na stronach z ogłoszeniami dla niań
;-)
ja się rozchorowałam po miesiącu i wróciłam do Polski, ale kumpel został do połowy września i zwiedzał przez ostatnie dwa tygodnie pobytu, dlatego pomysł jest całkiem realny, tylko trzeba poszukać kogoś zaufanego