• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Rurka z K.. dobrze ;-) pogadalismy sobie :-D
A po suwaczku widze ze jeszcze miesiąc i jeden dzien i zobaczysz skarba :-):-)
Pysia dobranoc ;-)

Rafik chyba układał się do snu :-)

Pysiu dobrej nocy, chciałabym o takiej porze być śpiąca :tak:

Zizi jakoś wszytskie dziewczyny dziś szybko wymiękają ze spaniem, więc uważaj, bo i Ciebie zarażą ;-):-D

Rurreczko hmm, na razie jest koleżanka, która rodziła i się sama zaoferowała, zawieźć do szpitala też, więc chyba mam, ale to wszystko zależy kiedy będę rodziła, jak nie to sama dzielnie dam radę..

Jos to nie wiem juz sama co doradzic ... poprostu uwazaj na siebie , Poldusia nie dzwigaj , obiady mozesz zamawiac gotowe na ten czas , pranie zribie pralka , a meza koszule niech oddaje do pralni :) w domu z brudu nie padniecie wiec tez odpusc i jakos dacie rade
jak cos wpadnij na nasz watek u nas sporo dziewczyn ma malutkie dzieci , mlodsze od Poldusia tez zle sie czuja musza lezec moze cos doradza , wspomoga slowem dobrym :)

Just ja tez sama .. na szczescie mam tv , ale tylko gra , bo i tak nie ogladam :) ale smutno masz racje .... do mnie mama w nastepna niedziele przyjedzie to sie troche rozerwe :)

Mloda skurcze poszly ?? :)))

reklama
Just dasz rade ;-) ;-) jak Ty to i ja też :-)

Rurka tylko jak bedziesz pędzić na dworzec uwarzaj zebyś se nóżek nie połamała :-);-);-):-)

Asionek narazie jest spokojnie :-);-)
Rafik sie chyba do snu układał :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry