• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MADE kurza twarz, no! Bylam tam i dzisiaj w Rudzie. I co, i wielkie nic. Aby okreslic co mysle na temat tego lipnego usg, pojde za przykladem starszej pani, ktora widzac posuwisto-zwrotne ruchy kundelkow, wycedzila 'tfu swinie!'. Brykam filmik obejrzec i nyny. Kolorowych :-)

reklama
Czy macie dziewczyny jakieś nadprogramowe prasowanie????
Z miłą chęcią się zajmę, bo takie nuuuuuudy mam w domu, u mnie już wszystko wyprasowane, nie mam co robić....
Proszę bez krępacji, biorę każdą ilość :huh:

Asionek zimno jest Kochana a my i na kolacje idziemy i może połazić:)

Jos,kurka,przykro mi...
jedyny sposób to opiekunka albo rozpuszczaj Poldusia...słodycze,tv z bajeczkami a Ty leż:)

Wpadłam się pożegnać,właśnie wychodzę,tylko spodnie zmieniłam na granatowe:)))
Papapapaty:)))

:dry::confused::hmm: Jos coś musimy wymyślić, co kilka głów to nie jedna :tak: kurcze szkoda, że tak się wszystkie budowy poskładały na jeden termin, no ale nikt tego się nie spodziewał, więc niczego wcześniej nie mógł zaplanować...

O czyżby nam koleżanka Made wymiękła??? :-( ech.. dobrej nocy Moja Droga, śpij grzecznie ;-) ornitolożko :-D

Cześć Pysiu, jak się czujesz? :-) też się nie mogę napatrzeć, że to już dla Remika gotowe, ale nie wytrzymałam :-D

Młoda trzymaj się :tak: ja mam na razie spokój, chyba Remi sobie śpi :rolleyes2:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry