• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
made jak ja uwielbiałam chodzić na plac zabaw..... z całym tym łopatkowo-wiaderkowym kramem eeech.. :sorry2: i z książką, bo ja raczej nietowarzyski typ jestem :-p

wiola spadłas mi z nieba!! Trzeci kawałek już leci helikopterem :-D przeciez zgroza ile ja tego ostatnio pochłonęłam :szok:

reklama
Made :-D to Ty na tych tatusiów się zaczajasz i na bóstwo robisz :cool2: :-D niby tu "Dzień dobry, Pan też z dzieckiem?" :-D

Wiolka chcę go już jutro ściągnąć, tzn niech już będzie na miejscu, bo tak siedzi marnuje czas tam w domu, a tu będzie już coś sobie szukał, jakiejś pracy :-)

o kocurku jak milo:-)
ja niestety nie ma tak dobrze i jedynym kompanem Iwosi do zabawy jestem ja...
szkoda ze tu nie ma zadnego placu zabaw i ze sasiedzi nie maja malych dzieci
just no to super ze tata przyjedzie...tobie i tacie bedzie razem weselej a my nie bedziemy sie martwic ze sama jestes

hhmmmm boogie właśnie dziś usiadłam nad kalendarzem i obliczyłam, że albo kończy mi się 21 :)))) albo trwa 22 :)))) mam z tym mały problem ;))

Ja na razie łapię słoneczko na balkonie...

Ostatnia edycja:
Kocurrku to już połóweczka :tak: czyli teraz już z górki, albo z brzuszkiem do górkę :-D i do tego Mała Czarna :rolleyes::rolleyes::rolleyes: Koccurrku po synku będziesz miała córkę jeśli się nic nie zmieni :happy2:

Cześć Laseczki :))

no tak... ja wchodzę, a Made idzie... to ja tu z łózka szybko wstaje, mało sie nie przewróciłam o kapcie, szybkie siusiu i do kompa, na bb a pani D. mnie zostawia :-(:-D

Kocurek ręce do góry, dawaj sernik, boZobacz załącznik 356943

Just jak tam? dobrze się czujesz? Pan Pasztetowy się odzywał??

Wiola cześć kochana:* jak Iwcia??

Młoda
hej :** rodzisz dzisiaj?? :-D

reklama
yyyy ... :szok:rureczka a ten tego ... czekoladowe z wiśniami ujdzie? no bo sernik rozdany :sorry2:

boogie a jak tam Twój balkonik - planujesz parasol?? :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry