• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzień dobry... :) Witam z kawką i kartonem mleka ;)

boogie jak minął wczorajszy dzień? Czytałam wcześniej, że wszystko podopinane :)) Siedzisz wreszcie na szanownych czterech? ;-)

mlodamamusia zgłoś się!! :-)

reklama
Wchodzę z rana z nadzieją na dobre wieści, a tu ... życie pokazuje swoje złe strony :-(
Marcepanku od początku ci kibicowałam. Jest b. przykro, los jest dla nas czasem okrutny, ale niestety z nim nie wygramy:angry: Trzymaj się jakoś, bo dzielnie to chyba nie możliwe. Jesteśmy z tobą i wierzymy że po tych ciężkich chwiach zaświeci dla ciebie i dla innych dziewczyn słońce. przytulam cię do siebie b. mocno i przekazuję mnóstwo pozytywnej energii.
Pszczółko również cię przytulam i całym serduchem jestem z tobą

Hej Kobietki.
Przyszłam się pożegnać.
Przestałam się tu czuć komfortowo z kilku względów a najważniejsze to te,że po tym cyklu już nie jestem staraczką i to,że nie jestem już anonimowa na naszym forum.Nie chcę się zagłębiać w temat i roztrząsywać.Nie ma to najmniejszego sensu.
W każdym razie dziękuję Wam za okazywane wsparcie i pogaduszki.Będę czasami podczytywać i raz na jakiś czas przywitam się.
:) paappaa

O żesz oliwka a co Ty pie... opowiadasz???? :shocked2::shocked2: Niektóre z nas tutaj znają się w "realu" ;-) i co z tego..? Aaaa no chyba, że ktoś z zewnątrz Cię wytropił.....

made zaraz robie kolejną ;-) już wszystko z poprzedniej wywróżyłam :-p

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :-)

Kocurku siedzę, raczej będę dziś siedziała :tak: obiecuję, że jeszcze tylko zrobię remont mieszkania i będę odpoczywać :-D:-D:-D oczywiście żartuję :-p

Made Robaczku witaj :-) ja się załapię na kawosza??? :sorry2: Kocurrku i te Twoje słynne ciasta o których wczoraj tak szeroko pisałaś??? :-D

Karola :baffled: chciałam właśnie pytać o Twojego murzynka, a Ty się żegnasz? :szok:

Ostatnia edycja:
Hej jos :-) papa jos miłego !!

boogie dziś mogę serwować sernik na zimno z truskawami :-D mam akurat 3 kawały dla NAS do kawy :-) maaade???? co Ty na to??

No świetlana przyszłość mnie czeka po prostu :-D:-D Jakże by inaczej :-p

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry