• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kocurku niech stracę :-D

Dziewczyny jaki ja miałam sen... sniło mi się, że jestem mamą. I to nie biologiczną. Adoptowaliśmy śliczną małą dziewczynkę z cudnymi, rudymi lokami... Aż się rozmarzyłam... :-)

reklama
Cześć Rrrurreczko :-)
Pan Pasztetowy niech lepiej nie zakłóca mi mojego ZEN przed samym porodem :no: więc odezwę się do niego później...

a samopoczucie od rana na bardzo pozytywnym poziomie, właśnie się oganełam i zamierzam wyskoczyć po jakieś zakupy na późne śniadanie, jeszcze Kociątko o tych truskawkach :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: rozumiesz siła wyższa :-D
a jak u Ciebie, widzę, że bardzo dziś słonecznie u Ciebie na buziaku :tak: Słońce szkoda pięknego dnia!

a dziękuje Boogi, całkiem całkiem, wyspałam się, zaraz coś zjem i wystawiam schabiki na słonko, bo nogi mam białe aż wstyd :zawstydzona/y:

cześć Ajas :-)

ja wróciłam z zakupów i wróciłam z kilogramem truskawek :-D ale pyszne, mniam, mniam :tak:

Cześć Pysiu :-) no nie śpieszy się naszym chłopakom :-D

Ostatnia edycja:
wrocilam... byla u mnie szwagierka z corcia. posiedzialysmy na kocyku, male sie pobawily i jestem spowrotem
u mnie tak goraco ze jestem ubrana w tak dluga spodniczke ze zanim sie zaczela to juz sie skonczyla:-)
hej rureczko
czesc pysia
mloda witaj, rodzic ale to juz
just podziel sie truskawkami... ale bym zjadla

hejka

dajcie troche tego ciepla :)
u nas wczoraj przedwczoraj bylo w sloncu jakies 24-25 a dzis taki chlod, ze nawet prze zuchylone okno czuje jak mi normalnie cale mieszkanie chlodzi!
tesciowa i leopold ubrani do zlobka w koszulke bluze i kurtke wiosenna hehe

a ja dzis mam ranek bardzo flegmatyczny, jestem jak chodzaca anemia....
jedyne pocieszenie to takie, ze od rana sie pasjonuje moimi 3ma zakupoholickimi maniami i najpierw na dzien matki wybralam piersionek z rozowy z tych co pokazalam ostatnio, pozniej
stwierdzilam, ze serie dobrych kosmetykow (do wczoraj) a dzis kupilam przez web... i tu trzecia mania : .... TOREBKE :)
malo oryginalnie u mnie zawsze sie konczy 1 z tych 3 ale sie ciesze :)

czekam teraz az baczus przyjdzie i bedzie sprawzodanie z tego co robil w zlobku, czy panie byly mile :)

wiolka : pokaz spodniczke :) zazdroszcze ci odwagi, ja to jakos po porodzie tak sie psychicznie postarzalam ze nie potrafie juz zakladac topow i mi,iowek itp
moze nie jak taka babcia, ale jakos nie daleko babci sie ubieram :) powiedzmy taka 50 tka i to ta 50 tka to tez jeszcze bez odwagi :)
a buty to juz od 2 lat camperki i wygodne kroluja, zero szpil itp

wczoraj zlaozylam sukienke do japonek ale taka cicha grzeczna pol elegancka do kolan i wyobrazcie sobie ze maz nie tylko od razu zobaczyl ale ciagle komentowal i dzis jeszcze dostalam smsa o tej suknience... no to teraz sobie wyobrazcie jak ja musze wygladac na codzien :)
hahahahahhaa

ktos jadl truskawki - ja tez sie wlasnie zajadam :)
a juz wiem - just!!! :)
komu wyslac kilka, ale tylko kilka reszta dla mnie ;))))))

reklama
jos ja chce truskawki... kurcze zanim pojade do sklepu to juz pewnie nigdzie nie kupie, ale moze chociaz arbuza.
a zdjecie spodniczki moge wstawic ale tylko spodniczki... moich nog tam nie bedzie.
ja ogolnie tez nie lubie spodniczek ... ale raz ze jest strasznie goraco a dwa jak widze jak moj chlopoczyna sie cieszy jak chodze w mini to raz na jakis czas przyjemnosc moge mu zrobic:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry