• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jos zakupoholiku :-D mówisz u Ciebie flegmatycznie ranek mija, u mnie też :tak: właśnie siedziałam sobie na balkonie, z gazetką, w krótkich spodenkach i koszulce bez ramiączek :cool2: jest strasznie gorąco, w domu na całą szerokość balkon otwarty, ale na balkonie taki zbawienny wiaterek, tylko siedzenie mam nie wygodne i chyba się skończy ta sesja słoneczna oczywiście została zaaplikowana dawka kremu z filtrem :tak:
a tak co do ubierania się, to jak tutaj będzie taki upał, to już zapowiadam, jak zobaczycie jakiegoś roznegliżowańca :-D to właśnie będę JA! :-D mam ten problem, że poci mi się zawsze ta linia pod pośladkami, więc niestety bez spodenek się nie obędzie

JOS!!! kochana wskakuj w sukienki, przecież wygodne sandałki nie muszą być nie kobiece, mogą być wygodne i ładne, żadne tam camperki jesteś piękną kobietą, podkreślam słowo KOBIETĄ więc możesz wyglądać jak kobieta i być mamą, której jest wygodnie!!!!! :tak: Jos bo będę dbać o Twoją codzienna garderobę hahahahaha

Wiolka truskawiki lecą na zawołanie, całego kilograma nie dam rady zjeść :-D

Wiedziałam, że coś mi umknęło... Kocccurrku projekt "Parasol" w trakcie realizacji, wczoraj byłam z Obi, ale był słaby wybór, jeden tylko taki marny parasolik... więc czekam, muszę do Jyska się wybrać, tam tego jest od metra :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Jos :-D to ja zadam inne pytanie, w czym będziesz chodzić jak już będziesz miała na prawdę 50???? :-D:-D:-D Kochana, ja to bym się nie zastanawiała, tylko właśnie w ciąży teraz jak masz Fassollinkę wyglądała jak słodkie ciastko :-p dla swojego męża i dla swojego samopoczucia :tak:

Pysiu ja się cieszę, że jednak termin mam tak teraz, bo jak bym musiała z brzuszkiem chodzić w taki upał, to słabo to widzę, jeszcze z takim zaawansowanym :szok: chyba bym musiała przenośny prysznic ze sobą nosić hahaha

jestem
jos zaraz zrobie zdjecie:-p
pysia spokojnie ja szogun jestem ale swojemu dziecku nie dam sie opalic. Iwa byla w wozku , z rozlozonym daszkiem, parasolka sloneczna nad soba , kapeluszem na glowie i wysmarowana kremem z filtrem 50.
u mnie teraz wiatr sie zerwal ale nadal jest cieplo tylko ze nie duszno i przyjemnie sie spaceruje.
just ja rodzilam we wrzesniu wiec cale lato z wielkim brzuchem ... tyle ze w Irlandii i tam lagodniejsze jest lato...

Wiolka tak jak mówisz w Irlandii inne temperatury, inny klimat, u nas w taki upał jak w zeszłym roku żyć się odechciewa, więc co mówić jeszcze o brzuszku??? Jak dla mnie przegięcie...

Ale Pysiu mój termin jest w sam raz, powietrzyć się można, Maluszka ubiera się tylko w pajacyk i się idzie nad morze :-D z reszta ja sama zamierzam tylko portki i koszulkę na siebie i lecimy, bo to niemożliwością jest siedzieć w domu w taki upał, a w cieniu można się gdzieś schować :tak:

jos specjalnie dla ciebie:-)
tej z siebie nie zdjelam ale dlugosc jest ta sama
pysia normalnie na nozkach spaceruje , ale dzis mialam chec przejsc sie na dluzszy spacer....

Załączniki

• DSCN4870.jpg
    DSCN4870.jpg
    44,1 KB · Wyświetleń: 35
  • DSCN4871.jpg
    DSCN4871.jpg
    45,3 KB · Wyświetleń: 34
Pysiu ja mam takie trasy tutaj nad morzem, że nie dość, że cień, to jeszcze wiaterek przyjemny od wody, więc zobaczymy jak to będzie z Remikiem :tak:
ale dzisiaj nie mam ochoty już nigdzie łazić, tylko sobie leżę, czytam gazetę, balkon otwarty, żałuję, że nie mam tego parasola i wygodnego fotela na balkon, tak to doopka mi odpadła na takim zydelku co siedziałam :sorry2: więc parasol i wygodny fotel, to priorytet na najbliższy czas :tak:

No!!! Wiolka w takich to ja całe lato zamierzam przelatać :-D super, bardzo fajne i wygodne, a co kiecka czy spodenki, to nie jakieś długie spodnie :tak:

pysia ale czemu bys sie bala?tak jak pisze just malucha ubierasz w pajacyka i idziesz...
a do tego zaslonieta buda i parasolka i nic dziecku nie bedzie...
a zreszta ty nie musisz sie o to martwic bo was pierwsze lato czeka jak twoje malenstwo bedzie miec gdzies 8 miesiecy... dobrze licze co?
just ja sobie nie wyobrazam przesiedziec lata z dzieckiem w domu... wiec gratuluje podejscia ... a co do spodenek i spodniczek... dlugie spodnie w lato nie maja u mnie szans....

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry