just_boogie
Mama Pędzącej Stopy
Jos zakupoholiku
mówisz u Ciebie flegmatycznie ranek mija, u mnie też
właśnie siedziałam sobie na balkonie, z gazetką, w krótkich spodenkach i koszulce bez ramiączek
jest strasznie gorąco, w domu na całą szerokość balkon otwarty, ale na balkonie taki zbawienny wiaterek, tylko siedzenie mam nie wygodne i chyba się skończy ta sesja słoneczna oczywiście została zaaplikowana dawka kremu z filtrem 
a tak co do ubierania się, to jak tutaj będzie taki upał, to już zapowiadam, jak zobaczycie jakiegoś roznegliżowańca
to właśnie będę JA!
mam ten problem, że poci mi się zawsze ta linia pod pośladkami, więc niestety bez spodenek się nie obędzie
JOS!!! kochana wskakuj w sukienki, przecież wygodne sandałki nie muszą być nie kobiece, mogą być wygodne i ładne, żadne tam camperki
jesteś piękną kobietą, podkreślam słowo KOBIETĄ więc możesz wyglądać jak kobieta i być mamą, której jest wygodnie!!!!!
Jos bo będę dbać o Twoją codzienna garderobę hahahahaha
Wiolka truskawiki lecą na zawołanie, całego kilograma nie dam rady zjeść
Wiedziałam, że coś mi umknęło... Kocccurrku projekt "Parasol" w trakcie realizacji, wczoraj byłam z Obi, ale był słaby wybór, jeden tylko taki marny parasolik... więc czekam, muszę do Jyska się wybrać, tam tego jest od metra
mówisz u Ciebie flegmatycznie ranek mija, u mnie też
właśnie siedziałam sobie na balkonie, z gazetką, w krótkich spodenkach i koszulce bez ramiączek
jest strasznie gorąco, w domu na całą szerokość balkon otwarty, ale na balkonie taki zbawienny wiaterek, tylko siedzenie mam nie wygodne i chyba się skończy ta sesja słoneczna oczywiście została zaaplikowana dawka kremu z filtrem 
a tak co do ubierania się, to jak tutaj będzie taki upał, to już zapowiadam, jak zobaczycie jakiegoś roznegliżowańca
to właśnie będę JA!
mam ten problem, że poci mi się zawsze ta linia pod pośladkami, więc niestety bez spodenek się nie obędzie JOS!!! kochana wskakuj w sukienki, przecież wygodne sandałki nie muszą być nie kobiece, mogą być wygodne i ładne, żadne tam camperki
jesteś piękną kobietą, podkreślam słowo KOBIETĄ więc możesz wyglądać jak kobieta i być mamą, której jest wygodnie!!!!!
Jos bo będę dbać o Twoją codzienna garderobę hahahahahaWiolka truskawiki lecą na zawołanie, całego kilograma nie dam rady zjeść

Wiedziałam, że coś mi umknęło... Kocccurrku projekt "Parasol" w trakcie realizacji, wczoraj byłam z Obi, ale był słaby wybór, jeden tylko taki marny parasolik... więc czekam, muszę do Jyska się wybrać, tam tego jest od metra

Ostatnia edycja:
ale jakos ciezko mi sie przelamac
dla swojego męża i dla swojego samopoczucia
chyba bym musiała przenośny prysznic ze sobą nosić hahaha
więc parasol i wygodny fotel, to priorytet na najbliższy czas