• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
wiolka : wstawiaj foty sukienek z czasow technikum
zebym za jaks godzinke mialam mocna pobudke :)))))))))))))))))

znikam kobietki ! do pozniej !

reklama
Jos ale się uśmiałam z tego opisu wizji Ciebie jako 50 latki :-D aż mnie brzuch boli :-D hahahahaha, koki, spodnie na kant, apaszki od Hermesa hahahaha, Jos kochana, bo jak by to Twój syn usłyszał za kilka lat, to by powiedział, że mama mu na głowę upadła :-p :-D
a co do ścinania włosów, to ja się rok wybierałam :zawstydzona/y: aż trzeba było zrobić zdjęcia do dowodu, to kazałam babce od razu ciąć hahaha, ale nadal jestem zdania, że powinnaś wygodnie, ale kobieco się ubierać i nie wstydzić się, bo z taką figurą, to można wszystko :tak: i nie tłumacz mi, że w wieku 26 lat jesteś za stara :-p:-D

No właśnie jos z TAKĄ figurą :szok: to ja bym ganiała w króciutkich spodenkach i zbierała zgorszone spojrzenia francuzek, że "nastolata" w ciąży i z dzieckiem lata :-D

:-D masz rację Koteczku :-D masz rację :-D to ja chodzę i straszę moich sąsiadów, zła kobieta ze mnie hahahahaha, może ktoś później ma w nocy koszmary, a ja sobie tak spokojnie, nieświadoma, chodzę po zakupy :-D to nie zapomnij jeszcze niczym Jos apaszki od Hermesa :-D

a wiesz Kocurku kto się najlepiejj zna na wizerunku osiedlowym???? Nasza koleżanka specjalistka Made :-D:-D:-D ona jedyna doradzi Ci co jest ostatnio na osiedlach trendy!!!! hahahahaha

Ostatnia edycja:
Ja powiem tylko tyle od siebie, że jak się ma kompleksy, to się lata w spodniach (choćby w kant:-))...

MAM TRUSKAWKI !!! Jestem w siódmym niebie :-):-) Synowi wydałam kategoryczny rozkaz "W tył zwrot do sklepiku na dole!" jak tylko stanął w drzwiach :-D

made moja prawie rówieśniczka jest doskonale zorientowana - o wiele lepiej niż ja :-D:-D hahahahahaha no nie moooogę.......

Ostatnia edycja:
A ja Wam kobiety moje drogie powiem jedno i powtarzać nie będę! :tak:
Wszystkie jesteście piękne, czy macie kompleksy, czy ich nie macie każda kobieta jest piękna, ja bym Was wszystkie wysłała na terapię do pana, którego uwielbiam i od kiedy oglądam jego program patrzę na siebie inaczej, do Goka Wana, który robi światową rewolucję w głowach kobiet, niczym Trinny i Suzanna, trzeba tylko uwierzyć w samą siebie, a niestety bez akceptacji własnego ciała i samej siebie nigdy nie będziecie się lubiły i zawsze będziecie tonęły w kompleksksach, mówę Wam to ja, małolata!!!! :tak::tak::tak:
dlatego walczę o to, żeby każda zrozumiała, że nie musi być modelką z wybiegu, czy super laską, bo inne dziewczyny takie są, a Wy nie... Każda z Was jest piękna taka jaka jest i po trudach porodu trudno myśleć o tym, żeby wciągu dwóch miesięcy dojść do figury sprzed!!!!

Wybaczcie, musiałam się uzewnętrznić :sorry2:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry