• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
eee aż tak dzidziusiowi to nie będzie gorąco pysia - nie bój żaby :-D:-D w końcu w brzuszku ma upał prawie 37 stopni!!

Ja tam zazdroszczę lata z maluszkiem :sorry2: boogie to fajnie, że ten parasol załatwiasz - przyda się baaaaardzo :tak:

reklama
kocurku ja tez zawsze mowilam ze wole rodzic w lato niz zima.... a spacery z dzickiem super, nie musisz sie bac ze sie przeziebi zaraz , ze maluszka zawieje... super sprawa.
no mi sie tez wydaje ze to maluszkowi nie bedzie az tak przeszkadzac ... ale jak to sie mowi kazdy robi jak mu pasuje... o ...:-)
rurka w zycie:cool2:

Pysiu a w domu gorąco nie jest??? u mnie teraz jest 26 stopni w domu:szok:, a balkon cały czas otwarty, przecież, to też nie dobrze jak Maluch będzie w przeciągu leżał, bo jak Maluszek sobie sam nie radzi z termoregulacją, to taki przeciąg jest dla niego gorszy niż stała temperatura, ale z wiaterkiem na świeżym powietrzu, to co innego :-) ale to tylko moje zdanie :tak:

Wiolka własnie długie spodnie nie mają racji bytu, mam nadzieję, że jak będziemy z Remikiem dużo spacerować, to wrócę do normalnej figury dość szybko i zmieszczę się w te ciuchy co mam, bo jak nie to czeka mnie jeszcze ciuchowa rewolucja :-D

Kocuurku jesteś :happy2: jak tam balkonowe wypoczynkowanie? Parasol musi być, bo nie da rady, nawet jak bym chciała Remika wystawić na balkon teraz, to nie ma jak, bo tak słońce świeci, że głowa boli... :szok: ja sama nie dałam rady długo posiedzieć :no:

Ostatnia edycja:
boogie troszkę się podsmażyłam, poczytałam i tak mnie to wykończyło, że potem parę godzin spałam :confused: na zakupki nie poszłam a truskawków się chce... :dry: ale nie chce mi się kąpać i malować a au naturelle nie pójdę przecież - no chyba żebym okulary przywdziała i jakoś się jeszcze zakamuflowała..

wiolka : dlugosc twoich spodniczek przyprawila mnie o stres!!!! ;) jej... jeszcze moze ta czarna luzna ale mini ... wstyd przyznac ale mini ostatni raz nosilam przed ciaza ale to na imprezce, a w dzien... yyy... chyba w liceum :) moze na1 roku studiow :)

just : jak ja bede miec 50 to bede nosic ciuszki jak babcia 70 letnia, ale takie wyrafinowane wersalskie garsonki, spodnie w kant, kok od fryzjera o apaszka od hermesa:)
hahahahhahahaha
boze.... oby nie... :))))))))))

dziewczyny a ja rodzilam 22 grudnia i teraz termin na 19.12
kto sie pisze na taki okres i zimowe spacerki?
hahahahahhahahahahaha

a just wstyd nr 2 : wlasnie w ciazy mi sie jeszcze mniej chce niz normalnie, nie maluje sie ale to przez cere moja ciazowa zasyfiona...a lakier na pzanokciach ostatni raz mialam...kilka m-cy temu...
nic mi sie nie chce :( chyba to urok 2giej ciazy bo w pierwszej tak sobie nie odpuszczalam
w czwartek ide do fryzjera podciac koncowki i to juz jak na mnie duza reowlucja :) na te koncowki juz chodze od marca i zajsc nie moge :)

ide sie polozyc, papaty!
na deser 2 miseczki truskawek z cukrem i bita smietana :) umieram ale jakie piekne takie umieranie :)

Ostatnia edycja:
jos właśnie sprawiłaś, że poczułam radość i dostrzegłam ogrom korzyści z terminu wrześniowo/październikowego :-D hahahahaaa DZIĘKUJĘ :-p

jos ja sie wstydzilam .... troche sie osmielilam w ciazy bo z brzuszkiem ciazowym czulam sie naprawde seksi... a teraz mimo tego ze chuda nie jestem, w dupie , w biodrach i brzuchu zostalo no to przeciez gotowac sie nie bede... a jak komus sie nie podoba jak wygladam to niech nie patrzy i tyle ...
a jak bym ci wstawilam zdjecia sukienek jakie nosilam na imprezy w czasach technikum to.... o. bys sie pewnie zgorszyla.
kocurku ja dzis bez makijazu, okulary duze wiec nic nie widac

Koccurrku no coś Ty!!:szok: nie możesz tak wyjść bez makijażu, ułożonych włosów, świeżo pomalowanych paznokci, po zakupy do osiedlowego sklepu hhahahahahahahaha :-D
okulary odpadają dla takiej damy jak Ty :-D:-D:-D

reklama
kocurku : no dla mnie twoj termin jest idealny tez taki chcialam ale niestety sie nie udalo :)
swiateczny dla mnie te zpiekny, bo wyjatkowy ale z innych wzgledow, nie pogodowych :)
za to przeciw zimorodkom nie mam nic przeciw :)

dla noworodka upal jest bardziej niebezpieczny niz zimno :) hyhyhy

ale najidealniej dla mnie to wlasnie wrzesien-pazdziernik :)

to tak jak sie wybiera
a najlepiej to obojetnie kiedy-byle zdrowe :)))))))))))))))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry