• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
na tą ku*we moją teściową, pożal się Boże. Jak wróci z Niemiec to sie do niej pofatyguję i jej powiem co o niej myślę :/:/ tak mi ciśnienie podniosła, że mi prolaktyna pewnie skoczyła :wściekła/y:

reklama
zizi : przyjmij moje kondolencje... trzymaj sie mocno :(

kocurek : a skad ty wiesz JAKA ja mam figure hahahaha widzialas mnie? czy sie zasugerowalas moim chudzielczym ciazowym 47,300 kg? :)

figura figura a co mam na twarz poradzic? hahahaha maske zorra ! :)

kocurek : wiesz co z tej nastolatki to ja zrezygnuje... ale z innych wzgledow wiesz... zeby mi cisnienie nie skakalo...
bo na mnie juz w wieku 23 z dzieckim (fakt ze wygladalam na 18-20) juz patrzyli ze zgorszeniem. a tera zjakbym wyskoczyla z dzieckiem w wieku przedskzolnym brzuchem i stylizacja na high school musical to dopiero bym sie nazbierala spojrzen
problem w tym ze we francji pierwsze dziecko sie robi w wieku 29-33, wiec jak idzie po ulicy taka z jos 45kg i 163cm, dziecko 93cm i gadajace jak takie co ma 100cm, to ludzie na twarzy maja tylko jedno (niestety) : nerwa. bo wydaje im sie wlasnie ze nastolata sobie strzelila dziecko, na ktore oni teraz placa ogromne podatki, oprocz tego z eoni musza sobie zaplacic za mieszkanie, transport i inne a malolata z dzieckiem dostaje wszystko od panstwa za free lub grosze i do tego jeszcze kieszonkowe bo oczywiscie nie pracuje...
dzis w wieku 26 wygladam moze na 24-25, tyle mi daja i troche sie ludzie uciszyli, bo potencjalnie w tym wieku to moge juz byc kilka lat w pracy itp
ale swoja doze usmieszkow albo szoku w oczach juz sie nazbieralam...
ale to juz malo wazne! najbardziej mnie czasem bawilo a czasem wkurzalo ze wyrazaly swoja zdziwienie (zeby nie powiedzialy swoj niesmak) 30-40 latki z dziecmi w podobnym wieku, ktore mialy o 1 fakultet i 2-3 lata tego fakultetu mniej niz ja, ktore same dostaja becikowe, pomoce i inne
i wybaczcie mi ta (bez)czelnosc alete pomoce to one dostaja miedzy innymi z kieszeni 'malotaty' ktora co roku oddaje na becikowe i inne paryska kawalerke netto, za wszelkie przyjemnosci publiczne typu bawialnia sport basen szkola muzyczna stolowka szkolna placi 2 -3 razy wyzsza stawke, do zlobka prawa nie ma wogole i jeszcze zlamanego grosza od tego *$m^^!/ù$^ panstwa nie dostala!
i jak mam teraz alozyc szorty i koszulke w pepek i 70% tlumaczyc ze maja sie zamknac i byc zadowolonym ze odstaje 500-800 euro miesiecznie na dziecko... to juz wole jak rurka sobie prolaktyny nie podnosic :)

no i cisnienie mi skoczylo... nic ide po slodkie i poczytac :)
koniecznie koniecznie poczytac nim urwisiatko wroci bo pozniej to juz beda tylko ksiazkowe frankliny i kubusie puchatki :)

Ostatnia edycja:
hahaha jos to ja już rozumiem dlaczego się tak stylizujesz na starszą panią ;)))))))))))) no nic - jak mus to mus :-p bo spokojne nerwy to podstawa :-D:-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry