• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Jestem :-D

rureczka - zapach mnie zwabił :-D)))))) dawaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cześć dziewczynki ;) Widzę, że just pojechała na IP, mam nadzieję, że się odezwie co i jak, no chyba, że już nam Remika przedstawi :-p:-))))))) Kciukasy zaciskam.

jos - ten suwaczek też śliczny ;-)

E no bez jaj, nie będę tu swoich stóp zamieszczać ;P ale zrobiłam frencha i różowe cyrkonie... czuje się jak landryneczka :-D

Made
co tam na osiedlu słychac??:-D

młodamamusia - i będą Cię monitorować do 42 tc, wcześniej nic nie zrobią, ja leżałam z córką dwa tygodnie i myślałam, że dostanę pierd....ca :/ Z synkiem już byłam mądrzejsza, i po 40 tc jeździłam tylko na IP zbadać szyjkę i na KTG i na własne żądanie wychodziłam ;))) Wody mi odeszły w 42 tc w domu na "M jak miłość", obejrzałam do końca i pojechaliśmy do szpitala :-))) Tam sobie poszłam pod prysznic, przyszły skurcze, 40 min. i Maniek już mi cycki maltretował :)))))
Jak nie ma potrzeby i szpital blisko, to lepiej jednak zostać w domu, a do szpitala tylko dla spokojności

rureczka - osiedle zdobyte !!!!!!! :-D:-D:-D
Weź się nie wygłupiaj tylko wklejaj pazura :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry