• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ja też zmykam na ''Przepis...'' Pani doktor jest najlepsza,hihi,mój typ:)
Do jutra:)

Just jak młoda się odezwie to pisz na telefon:)
Marcepanek,cosik się znajdzie:)))

Przepis na życie się skończył, w zeszłym tygodniu ostatni odcinek był :tak:

a od Młodej cisza :szok:

a te Melisski zawróciły mi w głowie, siedzę i szukam takich zieloniutkich, ale cenę mają zabójczą :szok:

No mam i ja żebyście się mnie nie wstydziły na osiedlowym zjeździe ;-)
Zobacz załącznik 358678
Oczywiście biorę różowy i oliwka nie zapomnij tych klapków dla mnie ;-) szukałam wersji topless ale brzydkie jak znajdę coś ciekawego pokażę ;-)

Już wiem gdzie się podziały moje cyce ;-)
http://allegro.pl/sexi-fartuszek-fartuch-smieszny-prezent-walentynki-i1618516078.html

młoda pewnie rodzi i nie w głowie jej telefon ,ale mogła by dać chociaż cynka ,bo stresuje nam tu babki ;-)

Ostatnia edycja:
jejjjjjjjjjjjjj
weszlam na chwile, mialam sie wyciszyc przed spaniem i jak zobaczylam co nawypisywalyscie, fotki roznych kapci i klapeczek :))))))))))
boooooooooooszzzzzzzz :) odechcialo mi sie spania!!! :)

a teraz o co sie wkurzylam : bo gadacie o x-factorze a ja biedna na wygnaniu nie moge obejrzec!!!! i na dodatek w you tube tvn. poblokowal jakies prawa cos tam i tez ostatnich wystepow juz otwozryc nie mozna!!!! wiec mi sie usralo.... :)
powiecie choc na koniec kto wygral??? ;)

pozapominalam przez te kapcie co mialam komu powiedziec
zakodowalam tylko ze mlodejmamusi wciaz niet na BB i przez to jeszcze mniej mi sie chce spac :) hehehe

jezu ale mam skleroze, naparwde nic nie pamietam
tylko gdzies dolce vita mi sie o oko obilo w w pamieci zostalo

ide lulac, do jutra kobietki :)

just - dzisiaj jest ostatni odcinek ;-) Skończyły się "Usta, usta" :)))
Przyjdę na reklamach

jos - spokojnej nocy :))

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny dawno mnie nie było. Dziś wpadłam zobaczyć jak porodówkowe ale widze, ze dalej zaciskają nóżki. Ja padam po weekendowych gościach. U mnie w sumie to norma ostatnio co weekend ktoś przyjeżdża. Ide się wyłozyć do łózeczka.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry