• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MARYLKA GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Laaaaaaaaaa
aaaaaaaa!!! :)

mama : srednio spokojna... nie mam potwierdzenia ze wsiedli do pociagu ... ale on jedzie prawie 300km na godzine i tam czesto nie lapie sieci... szkoda ze nie wyslala smsa siedzac w pociagu nim ruszyl...
ale i tak czekam na 19h30 na potwierdzenie :) jak na szpilach czekam :)

reklama
Sergi no wiesz to wszystko zalezy od Rafałka :-)

Normalnie ale mam dżentelmena w klatce:-)
zeszłam na dół przypiąć siostrze rower . I akurat on szedł. I z pytaniem czy mi nie pomóc ;-) . Podziękowałam ładnie ze juz własnie przypiełam ;-)

To ja się też przyłączam do gratulacji:))) zdrówka i szczęśliwych chwil razem :))

zjadłam kilogram truskawek, zagryzłam lodem orzechowym, popiłam cola i pękam :-D

Made teraz na placu zabaw się chcesz lansować?? szok:-)

Młoda, Kocurek, Wiolka, Mamita, Serg jak Wam mija popołudnie??

Pysia bardzo się cieszę, że się synek potwierdził :D

Jos
tulam mocno i wspieram w tęsknotach :*

Ostatnia edycja:
A rureczka cały dzień wiszę na allegro i przeglądam.... przeglądam..... nawet się dziś nie lansowałam i przez to mam zaległości w ilości wchłoniętych truskawek :dry:

Ja znalazłam dla siebie kilka ładnych ciuchów, normalnie czekam do końca aukcji jak na szpilkach:-D śliczne podomeczki, nie pokaże Wam, bo jeszcze mi podkupicie!!:eek::-D

reklama
Młodamamusia to mam nadzieję, że Rafałek przestanie leniuchować i weźmie się wreszcie "do dzieła" :laugh2: Czekamy tu wszyscy na Niego :tak: :-)
Rureczka a dziękuję, od kilku dni mam lenia niesamowitego ;-) Ale dzisiaj udało się wyskoczyć na miasto (rachunki zapłacić...) a no i za chwile się wybieram na drugą stronę ulicy, do Polskiego Domu Kultury ;-) A co u Ciebie, Kochana?
Kocurek, ja miałam wczoraj to samo z e-bay'em :zawstydzona/y: aż oczopląsu dostawałam :eek:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry