reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
hej drogie babeczki;)
witam się z pozycji póleżącej z chłodnego domku;)
oj widzę że dziewczyny dalej w dwupaczkach, ale niestety tak to może się wszystko wlec szczególnie w pierwszej ciąży
ja ostatnio padam na twarz-cierpię na bezsenność w nocy, która potem daje popalić konkretnie w ciągu dnia jako totalne przemęczenie-wróciły moje ukochane bóle przez które wylądowałam na zwolnieniu-także wczoraj miałam przyśpieszoną wizytę u gina- i dostałam receptę na dużą ilość odpoczynku-szyjka na szczęście wysoko-ma ok 3 cm także z małą wszystko oki-a ja obecnie korzystam z nakazu lekarza i leniu****e ile się da;)
aha ktoś ma jakąś dobrą radę na bezsenność w ciąży?;)

Kocurrku po obiadku właśnie :tak: skurczybyki znów się pojawiają, męczyły podczas zupy :sorry: kurde dziwne, to bo tak trochę utrudnia życie, tak wiesz siedzisz nad miską i nagle trach... skurczybyk wietnamczyk... cichociemny przybył, żeby po uprzykrzać żukowy żywot :szok: :tak:

Paulina cześć :happy: na bezsenność polecam dobrą lekturę, męczy oczy, albo krzyżówki ;-) ale to tylko moje sprawdzone sposoby, więc nie wiem jak na Ciebie zadziałają :tak: fajnie, że wszystko z Maluszkiem dobrze, skoro doktor każe odpoczywać, to odpoczywaj :-)

Ostatnia edycja:
paulina witaj :))) wypoczywaj ile wlezie!! Na bezsenność w ciąży to chyba pozostaje barany liczyć ... ;)))))))

boogie No, żeby nad miską zupy?? :szok: Co one sobie wyobrażają!! :-D

Brzuch napina - tzn. skurcz?? mlodamamusia czy co tam?? :confused:

reklama
no żebyście widziały zdziwienie mojego lekarza że kobieta w ciąży nie może spać!;) zazwyczaj trudno jest je podobudzać;)
Młoda-a może Rafik szykuje się do desantu?;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry