reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mlodamamusia Wzorowo!! :-D Odhaczona, w jednym kawałku - możesz już się odmeldować :-D:-D

Teraz tylko boogie .... i można zawijać do portu na nockę :-)

rureczka mnie jutro nie będzie od 11.00 - czy mogę na Ciebie liczyć na wypadek "W".. a raczej "P" ???? :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja też jestem ;)

Wróciłam od lekarza i...niby wszystko ok. tylko mam za dużo leukocytów i mi przepisał Monural. Dzisiaj sobie zrobię drinka, a za tydzień powinno być już w porządeczku :))
Cena mnie lekko powaliła: 39,90 zł :szok: za jedną saszetkę...Skurczybyki, zarabiają na dzieciach i ciężarnych kobietach :/ MAFIA :angry:

made drink za 39,90 Fiu fiu ... :-D Musi być naprawdę niezły :-D:-D Ja ostatnio z leukocytami zbliżyłam się do granicy normy.. pewnikiem teraz mam podwyższone...

Kocurku - dokładnie to samo powiedziałam po wyjściu z apteki :-D człowiek miałby kilka flaszek, a tu jedna saszetka :errr:

pysiaczku - a ile masz tych leukocytów ? I ile płaciłaś za lek ? Może mi się to na przyszłość przydać ;)))

Ostatnia edycja:
rureczka - a wiesz, że wczoraj nawet szukałam takiego całusa jak Twój i ni cholery ...nie znalazłam. Napiszę Ci więc paluszkiem BUZI :-D Każda literka cmoknięta :-p

mlodamamusia MILKLANDIA hehe ... i tak jeszcze z rok czasu :-p

made Ty sie tak nie podlizuj rureczce ... jak byś wiedziała jaki ona ma lakier do warzywniaka osiedlowego :szok: Szczerze mówiąc jestem skonsternowana .....

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry