reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
a ja mam jakąś glukoze na czczo zrobić - chyba z krewy ?
Wogóle mam 1500 badan, a nic jeszcze nie zrobiłam, krewy mi chyba nie starczy, jedno jest na kiłę - myślałam, że padnę jak to usłyszałam :szok:- że co ? że ja ? że kiła ??? oł noł !!! :shocked2:
24 mam sie umowic na wizyte, cza by w końcu iść się pokłuć :baffled:

made - tylko się nie opij za bardzo;-)

kocurek - spoko loko, możesz być tą drugą:tak: a dlaczego nie masz suwaczka ? który to już tydzień u pańci ?

reklama
made a 16 lat temu nie robiłam ... i nikt mnie nie zmuszał ;-) Za to pół litra krwi na konflikt serologiczny co miesiąć mi zabierali :szok: A teraz tylko dwa razy hmm...

naga u mienia budziet kaniec 24 :-) Suwaczka nie mam, bo nie uznaję :cool2:

Dobra. wiem - z tym serem, co go plasterek kosztuje 10zł :dry:

oliwka tak z rana????? Lurowata kawka, Liona dorzucam i nie płakać..!! Chyba, że jest jakiś nowy powód ku temu :((

naga zależy jakim budżetem dysponujesz - coś zawsze wymyślisz :))) My nasze rocznice będziemy chyba wyjściowo, albo wyjazdowo świętować... :)
A ja oczywiście będę otrzymywać naszyjnik z brylantami ;)))))))))))))))

Ostatnia edycja:
cześć i czołem!!!!! :cool2:

jak Wam sprzedam newsa dnia to padniecie :-D teraz już się z tego śmieję, ale jakie było moje zaskoczenie w pierwszej chwili to musiało zabawnie wyglądać :-D

zasnełam podczas karmienia na leżąco:zawstydzona/y:, budzę się, cyczek na wierchu:szok:, Remek śpi kawałek dalej, a ja z wrażenia tego gołego cyczka usiadłam hahahaha :-D:-D:-D

koleżanki o glukozie niech nic nie mówią... :baffled: na samą myśl dreszcze mi wracają :szok:

reklama
Witajcie dziewczęta
happy8se.gif

Na początku pragnę pogratulować świeżo upieczonym mamusiom - MŁODA MAMUSIA I JUST BOOGIE - piękne macie dzieciaki!!!!!! Gdyby nie ta odległość to byłabym ciocią na telefon :tak::-D Buziaki dla synków i dla Was oczywiście :-)

Nie było mnie troszkę czasu, ale potrzebowałam go dla siebie... U mnie po japońsku, czyli YAKO TAKO
wink2.gif

28.06 odbieram nasze wyniki z poradni genetycznej, na lipiec umawiam się na ostatnie badania (wymazy) i może w sierpniu ruszamy pełną parą. Boję się, że znowu pójdzie coś nie tak, ale kto nie próbuje...

Coś mnie ominęło? Są jakieś nowe fasolki w naszym wątku?
Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko i teraz może częściej będę tu zaglądać :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry