• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Kocurek - hahahhahaaaaaa Ty mnie już tak nie strasz, bo jak ja się wylansuję to...........to zobaczysz :rofl2: trzy warstwy tuszu sobie nałożę :-p:-D))))))))

Wiola - no jasna cholera :szok: piękna rodzinka. A i widzę, że fruzurkę zmieniłaś ;-) ślicznie Ci w tych włoskach :tak: Chłopa nie będę komplementować, oni mają swój wątek :-D:-D:-D)))))
Iwonka - laleczka, tak patrzę i nie wiem do kogo Ona podobna ;)) trochę mamusia, trochę tatuś - Sprawiedliwe Dziecko :-)

Aaaaa.....dzisiaj brzuchola nie wstawiam, nie chce mi się z łóżka wstawać, w nocy mnie taki ból głowy obudził, że musiałam się ratować Apapem :zawstydzona/y:

Wiolka :-D Iwusia i leeekkoooo przypalony nleśnik jest zabójczą fotką :-D :-D:-D piękne oczęta Twoja córa posiada :tak:

koleżanko Made głowa już w całości??? :unsure: to zmiana pogody

Ostatnia edycja:
Woooooooooooo nie no taka akcja mnie ominęła ;-)
mężuś_rurki nie no muszę to mojemu powiedzieć ;-)
rurka pani magister nie ma się co wstydzić równouprawnienie w końcu mamy ;-)
boogie no lala ale masz mężczyznę w domku słodkiego ;-)
mlodamamusia melduje ,że żyje a no i Rafik słodkości
wiola Iwusia taka śliczna blondyneczka a jaką ma mamę lasencję ;-)
asionek ciążą Ci służy. A gdzie TY niby za dużo przytyłaś?

A ja wstyd przyznać w pidżamie śmigam bo pogoda taka deszczowa ,że nic się nie chce :zawstydzona/y:
No i muszę pochwalić moją małą bo wczoraj na szczepieniu nawet nie zapłakała :-)

oj chyba zaczne czescie zdjecia wklejc bo tak mi sie milo zrobilo....milam jeszcze wkleic moje czerwone pazury ale gdzies mi zdjecie zniklo:-/
made a ja sie tu juz doczekac nie moge....ale rozumiem... mnie ostatnio tez glowa nawalala, tyle ze ja moge brac silne leki i jak strzelilam sobie dawke to po godzinie przeszlo
just dziekuje....a nalesnik... no coz zagadalam sie :-/
marcepanku witaj. ja dopiero co sie przebralam... a pogoda taka ze najchetniej bym spac poszla
kocurek pokazuj sie

made pewnie tak:-)
a to moje pazurki, chwale sie bo to akryle , swoich nie posiadam...teraz jus sama malowalam , na wesele dziewczyna mi je super pomalowala
no i zabraszam po warzywka z ekologiczneju uprawy:-)

Załączniki

• DSCN5125.jpg
    DSCN5125.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 55
  • DSCN5124.jpg
    DSCN5124.jpg
    52,5 KB · Wyświetleń: 51
reklama
bb mi szwanknęło znowu :/

made koronki nie poprane, brzucha nie ma czym przyozdobić :-p też pokażę innym razem :-D

wiola to z naleśnikiem jest świetne !!! Ja też pod wrażeniem oczysków małej :-):-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry