• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Kocurek - to jak Ty się przygotowałaś do weekendu ? Bez koronek ??? :szok:

Wiola - no ładne te pazury, ładne :))) ja coś nie mogę zapuścić, jakieś takie słabe mam te pazury, łamią się i takie kwadraciaki :/ a najbardziej to mnie denerwują skórki, już nie wiem co z nimi mam robić :(((

jestem :)
cos mnie reklama zblowkowala na bb :wściekła/y:
zaraz musze leciec na basen dla ciezarowek ... pierszy raz :) mam nadzieje , ze bedzie fajnie

Dzień dobry :)

Asionku fiu fiu fiu...........To ja już rozumiem czemu ubierasz obcisłe rzeczy same - wyglądasz rewelacyjnie - chciałabym taką figurę po porodzie mieć, ale moje uda nigdy nie dojdą do takiej perfekcji hehe ;))))

po porodzie to bedziemy laski :)

Cześć i czołem głodomorrry :-D

ja Wam zaraz zaserwuję słodycz jakiej jeszcze nie próbowałyście :-D

wow slicznosci :) a ty jaka sexy mamusia !! slicznie !!!

kocurek, made czekam na wasze brzuszki...

tez czekam :)))

asionek ciążą Ci służy. A gdzie TY niby za dużo przytyłaś?
)

napewno w brzuchu ;)
a tak na serio to przytylam normalne , ale nie jak swinia wedlug mojego gina hehe

just - obudziłam się po ósmej by ponownie zażyć Apap :-(
Ale powoli puszcza ;-)

oby glowka szybko przestala bolec !!
widze , ze tez masz problem ze skorkami :/ dziadostwo u mnie rosnie mega szybko i mega wielkie :(((

bb mi szwanknęło znowu :/

made koronki nie poprane, brzucha nie ma czym przyozdobić :-p też pokażę innym razem :-D
)

a co to za wykrety ?? moze byc i bez koronek :)) nawet lepiej :cool2:

Tak krótko odpiszę, bo idziemy spać z Macisuiem, ale Wasza rozmowa dziś jest cudowna i nie mogę się powstrzymać, żeby nie wtrącić swoich 3 groszy hehe :)))

Boogie jeszcze nie widziałam chłopca, który by już od początku był aż tak przystojny - mój Maciuś to też same śliczności, ale na tym etapie to on wciąż bardziej Rambo po walce przypominał, a Remik już ma tak wyraźną i gładką buźkę, że szok...Cudo! A Ty to burza pozytywnego wyglądu, energii i nie słońca - a Twoje włosy to moje marzenie, którego niestety nie da się zrealizować.

Wioluś Twoja rodzinka cudna - super, że wstawiłaś zdjęcia, jak dam radę to też dziś zdjęcia brzucha wstawię i myślę, że reszta dziewczyn też zaraz jakąś sesję zrobi - dziewczyny wierzę w Was!!!!!!!!!!!!!

Asionku ja po pierwszym porodzie tak rok dochodziłam do poprzedniej figury, bo miałam straszną chcicę na OOOOOOOOOGROMNE ilości słodyczy - także teraz to pewnie jeszcze dłużej zajmie, o ile w ogóle brzuch mi się wstąpi - bo coś czuję, że jak nie będę ćwiczyć to nie mam szans na brzuch sprzed obu ciąż....

No i nie wiem co jeszcze miałam napisać, bo już mi się oczy kleją.

Znacie jakiś naprawdę dobry przepis na domową kawę????

Jestem,byłam w PCPR-dostanie Oliwka ok 960-980zł zasiłku miesięcznie no i będą mamusie naszą gonić...musi płacić alimenty!:)))
hahaha,szlag ja trafił i wygrażała mi:)))
Boli głowa niesamowicie!!!AUĆ

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry