reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Pysia ;-))) dobranoc;*
Just witaj !;**
Remik śpi ?

Ciotki uciakam;-)
Rafałkowi na pewno za chwilke zachce sie jeśc;-):-)

DObranoc;*
i do jutra!;*

Ostatnia edycja:
reklama
Oliwka dzieki za info :)

Paulina - no u mnie nie było takich horrorów, ale mój syn był dwa razy okręcony pępowiną i jeszcze rodził się z rączką. Ale dałam radę, miałam rewelacyjną położną, poprowadziła mi tak poród, że mimo tego, iż Maniek okazał się wielkoludem obyło się bez nacinania :tak: Wszystko będzie OK, trzeba tylko monitorować.

wow to mialas rzeczywisice super polozna , ze nie musieli cie nawet nacinac !!

:szok:
witamy :)

melduję, ze nadal jestem w dwupaku. Na razie tylko przepowiadacze nie dają mi spać po nocach ale nic konkretnego się nie dzieje. Buziaki i pozdrowienia

juz blizej jak dalej :)

Made spoko :-D:-D chrzciny 17lipca na 11.30 w kościene na ulicy kościelnej 1 . A później kawa w restauracji JANETA :-D

Normalnie moje dziecko miało 50 min temu jeść. A ono dalej śpi ;-)

no to bedziemy balowac :))

Made ;-):-);****
Rurka Kobieto ty zmarszczek nie bedziesz miała . Mężuś chyba Cie nie denerwuje ?;-):-)
Pysia no a jak ;-)

Zobacz załącznik 368233Zobacz załącznik 368234Zobacz załącznik 368235
MÓJ MAŁY CZARODZIEJ :-D
pencil.png

jaka slodzinka :)))

Pysia dzieki :))

PIERWSZA :-D :szok::szok::happy2::cool2::cool:

Rafał pojadł i lezy w łozeczku i zasypia sobie :-D ;-)

Ja wiem kochane ze u niektorych z Was za oknem nie zabardzo . Ale to nie znaczy ze macie spać!:-D:-D

Doczytałam .
Wisieńka szybkiego i bezbolesnego porodu zycze;*
Oliwka fotka cudeńko;*
Asionek śliczny brzusio ;* pogłaskaj;-)

Prosze mi sie tu meldować ;-)

Kocurek
Made
Pani Magister Rurka
Just
Sergi Where are you ? ? ?

Asionek
Oliwka
Wiolka
Jos
Pysia
Paulina
Meżuś_Rurki
Ewula
Marcepanek
Balbinka
Mamita
wpadłabyś Nas odwiedzić ;-):-)

Jeżeli kogos pominełam to bardzo przepraszam . Skleroza :-D starość nie radość ;-)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :)

Mamuśka o mnie zapomniałaś hehe :)) A Twój chłopak cud miód! Piękny mały bobasek!!!!!!!!

Asionku fiu fiu fiu...........To ja już rozumiem czemu ubierasz obcisłe rzeczy same - wyglądasz rewelacyjnie - chciałabym taką figurę po porodzie mieć, ale moje uda nigdy nie dojdą do takiej perfekcji hehe ;))))

Hehe Mamuśka nie ma za co ;)) Ale miło, że widzisz we mnie słońce w ten ponury dzień :)) W sumie dla mnie ta pogoda jest rewelacyjna! Służy mi chłodek :)))

reklama
czesc wam....
spac mi sie chce ... Iwa w nocy chora byla i dala mi popalic .niespalysmy pol nocy a i tak o 9 wstala.
made pomylka nie siedzialam w krzakach:-p
rurka gratuluje tytulu:-)
witam szanownego meza naszej rureczki....niestety nie powiem mezowi ze watek zalozyles bo mi kompa zabierze.
mialam jeszcze cos komus ale zapomnialam...
aha ASIONEK kopara mi opadla na twoj widok... i ta wspaniala opalenizna...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry