Asionek31
Fanka BB :)
asiooonek nie noo aleś podniosła ekshibicjonistyczną poprzeczkęNiech no made to zobaczy hahaha SUUPER wyglądasz - ja prawie tak samo
- tylko wszystkiego mam jakby dwa razy tyle hahahaha
![]()
tiaaa laski z was jak nie wiem i prosze tutaj bez sciem , bo fotki widzialam
Kocurrku czaj się gotował, gotował i wygotowała teraz zabrali mi Remisia...
jakoś dziwnie, przyszła Kasia (ciocia-babcia) z córką i mężem i PORWALI mi
Remika na spacer na bulwarze
![]()
to normalne, że zerkam na telefon i czekam kiedy zadzwonią???ma być niby czas dla mnie, ale jakoś nie wiem w co ręce włożyć
![]()
ehe z tego co obserwuje to calkiem normalne
hej
asionek : fotke juz znam ale powtorze a co tam : cudnie!!!!nozki to masz szkitki normalnie a nie uda
dziewczyny mnie dzis wieczorem nie bedzie, tesc wraca z cotygodniowej 3 dniowej delegacji i nie wierze ze mi zostawi komp. na wieczor hehehe![]()
takze sie zegnam i mowie do jutra, ale w dzien, bo o 19h mezulo mrzylatuje prosto z frankfurtu do marsylii takze wieczorem BEDE ZAJETA
)
no jasne szkitki to masz ty , ja to od zawsze mam pelne uda hehe
ale i tak dzieki
powróciłam, imieninowałam sie u babci, najadłam się pierogów, zagryzłam sernikiem, zapiłam winek i czuję się cudnie![]()
oj dobrze ci
Ej no....Asionek ?! Czy Ty uważasz, że ja teraz ośmielę się wrzucić fotkę po tym jak wystawiłaś to ciało modelki ??? Nie wiem....ale ja tego wyzwania raczej nie podejmuję, załatwiłaś mnie jednym zdjęciem![]()
Jeszcze mi Kocurek dowali i po mnie))))))) Gdzie ja z moimi 90/60/90 będę się tu afiszować
:-):-):-)
moja droga widzialam foteczki i prosze tutaj bez sciem
hej kobietki
a ja wczoraj byłam na ktg-delikatne skurcze sobie lecą,w ogóle czuję teraz te przepowiadacze, dosyć często i mocno, ale to niby normalne (z Danielkiem tak nie miałam). dziś była wizyta u gina-szyjka pozamykana, mała ma ok. 3390g (znów wielkolud), i poczułam się porzucona bo mój gin idzie na urlop a jak ja znam moje szczęście to pewnie w tym czasie urodzę (tak mój Daniel się urodził)
to juz sporo mala wazy
a Rurko-moje gratulacje dla pani Mgr
Asionek-naprawdę przepięknie wyglądasz, ja to tak wyglądałam x mies. temu
![]()
no ciekawe jak bede wygladac za nastepne 2 hehe
wow super usteczka !! sliczny kolor !! co to za cudo ??
Niech no made to zobaczy hahaha SUUPER wyglądasz - ja prawie tak samo
- tylko wszystkiego mam jakby dwa razy tyle hahahaha
jakoś dziwnie, przyszła Kasia (ciocia-babcia) z córką i mężem i PORWALI mi
Remika na spacer na bulwarze
ma być niby czas dla mnie, ale jakoś nie wiem w co ręce włożyć