reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Made-termin mam na 20 lipca-gin się ucieszył bo akurat ma dyżur;), ale sam mówi że jeśli do 18 nie urodzę to mam zgłosić się do niego na oddział, żebym tego 20-tego jednak urodziła;)

Paulinko - to życzę Ci żebyś urodziła w wyznaczonym terminie :)) Mocno zaciskam kciuki, bo wiem jak to jest po terminie, a z tego co kojarzę, to Ty chyba Danielka też przenosiłaś ;)

Laseczki Wy moje,ja Wam dam zaraz listę miast z następnymi konferencjami i zaraz się pozapisujcie:)))
Nie ma problemu i mówię całkiem poważnie:)

:szok: godzina tyle dałam radę wytrzymać :szok:

Kocurrku ja myślałam, że idę z nimi, a oni, że ja sobie zostaję w domu i tyle, wpadli jak po ogień i rach ciach i dziecka nie ma :zawstydzona/y:

Made no kurka już miesiąc jesteśmy razem :szok: żyję, Remik żyje, rośnie, czyli jakoś daję radę jako matka :-D

just - kto jak kto, ale to, że dasz sobie rade to było więcej niż pewne :tak: BRAWO Kochana, naprawdę jesteś dzielna :))) i bardzo wyjątkowa. Fantastycznie uporałaś się z tyloma problemami, niejedną kłodę sama wyjmowałaś spod nóg. Twój syn ma wielkie szczęście, że wybrał sobie taką Mamę :tak:

młodamamusia - kiedy termin chrzcin ?

Olivka - ja się zgłoszę jak będę ważyć 50 kg :-D))))))))

Ostatnia edycja:
Just podziwiam Cię!!!
Ja Ninkę zostawiłam po raz pierwszy jak miała 5miesięcy!:szok: i to z Sylwestrowych względów,całe 3h:)))

Korzystaj Kochana:)
Ja bym wiele dała,żeby teraz Ninkę porywali na trochę:)

Made ja z moimi ...?6kg byłam i przeżyli!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ja wypadłam na chwilkę syna spać ułożyć;)

no Made ja Danielka urodziłam 41+2tc, i miał 4200g tak sie poobjadał;), łatwo nie było dlatego teraz boję się przenoszenia-ale gin chętny do pomocy i w sumie stwierdził że nawet jeśli drugie dziecko miałoby być takie duże to i tak łatwiej będzie mi urodzić-że niby ciało łatwiej się podda;)

a ja Danielka po raz pierwszy na dłużej zostawiłam jak miał 3 mies.-zostałam spakowana do auta i wywieziona na zakupy i kino;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry