Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
młodamamusia - na pewno ;-) Moja pediatra poleciła mi zakupić - Katarek; takie urządzenie z dwoma końcówkami, gdzie jedną wsadza się do odkurzacza, oczywiście od tej strony ssącej, a drugą, wyposażoną w specjalną końcówkę do noska. Powiem Wam, że Frida czy inne tego typu "ręczne" urządzenia naprawdę zostają daleko w tyle. U mnie "Katarek" sprawdził i sprawdza się REWELACYJNIE))
Katarek tutaj można o tym poczytać ;-)
To ja starałam się takie po jakimś czasie usuwać)) No chyba, że wyszłam naprawdę zjawiskowo, to zostawiałam, a nuż się trafi jakiś amator
Oczywiście żartuję...ale też mam to lekko w nosie![]()
Kocurek - 56 to ja tylko po dwie sztuki: dwa body, dwa pajacyki, dwie bluzeczki i finito. Moje dzieci się duże rodzą, moja córka miała 57, a synuś 60 cm ;-) Nogi mają długie po mamusi)))))))))))
Kocurek - pytam, bo właśnie podejmujemy decyzję...Właściwie kolor, profil i ilość komór mamy już ustalony, nie możemy się natomiast zdecydować co do firmy :/ Raz już mieliśmy zonka i drugi raz chcemy tego uniknąć.
pysia - pewnie, że się da wypić, ale jak można sobie pomóc i ułatwić, to dlaczego z tego nie skorzystać ;-) Myślę, że ktoś, kto nie przepada za słodyczami będzie przechodził katusze.
A z tego co pamiętam Kocurek raczej podniebienie pikantne ma![]()
Hmmmm ja Wam zaraz opowiem o moim królewskim obiedzieKocurek hahahhaaaaa a coś zjadła ? Ja jestem po dwóch mufinkach, trzech biszkoptach Mańkowych, a zaraz będzie spaghettia na deser pół kg czereśni
)))) I mogę umierać, pękać i co tylko
)))))))))))))
A oliwka ????? Aaaa... szkolenie oki)))
a ja sie pochwale ze dziś upiekłam ciasto czekoladowe z jagodami malinamimam 4kg na minusie to sie troche podtucze można nie
???? ale buka nie śpi.....
upssss post pod postem sorki;(
Kocurku nie umie sie zdecydowac ktory avek wybrac;-)
Jej nie no chwile mnie nie było a tu tyle...
mloda mamusia w kwestii opalania na Twoim miejscu bym uważała. Dopiero co skończyłaś karmić więc hormony w Twoim organizmie strasznie szaleją. A to plus słonce równa się przebarwienia na skórze. Mi pękło naczynko na policzku podczas porodu...i chciałam iść na zabieg laserowy ,ale kosmetyczka powiedziała ,że dopiero miesiąc po zakończeniu karmienia można najwcześniej gdyż hormony buzują i nie trudno o przebarwienia. To samo tyczy się solarium itp...OoO i tyle na ten temat.
A teraz mykam przebrać małą i młodego i lecimy na szczecin ;-) w sensie do przychodni ;-)
pysia - pewnie, że się da wypić, ale jak można sobie pomóc i ułatwić, to dlaczego z tego nie skorzystać ;-) Myślę, że ktoś, kto nie przepada za słodyczami będzie przechodził katusze.
made hahahahabyle nie w bombę kaloryczną, tak jak ja przed chwilą - brzuch dwa razy większy, PĘKAM
A tak w ogóle, to chyba już czas na jakiś mały ekshibicjonizm - trzeba by te bębenki nasze razem z pysią wystawić i porównać ;-)
hahahah oj dziewczyny dziewczyny widze ze ja to nie znajde u was zrozumienia 75cm to mam juz dziś jak sie dobrze najemza pare miesięcy będę wyglądać jak buka z muminków
![]()
Melduję się na pokładzie,lekko zszokowana ponieważ konferencja była obłędna
Organizowana m.in. przez Kredyt Bank oraz Brian Tracy Internacional
Świetne wykłady,niesamowici prowadzący,pyszna kawa
W przerwach serwowali ciasta,ciastka i inne cuda,po zakończeniu lunch był:zupa krem orzechowy(obłęd!!!!),ziemniaczki z mięskiem faszerowanym,sosik,sałatka a na deser lody z niesamowitą ilością truskawek z czekoladą))
Niestety z deseru już uciekłam...musiałam![]()
ale z Ciebie LASENCJA 

O KURKA wodna
śliczny brzusio 

Niech no made to zobaczy hahaha SUUPER wyglądasz - ja prawie tak samo
- tylko wszystkiego mam jakby dwa razy tyle hahahaha 

asiooonek nie noo aleś podniosła ekshibicjonistyczną poprzeczkęNiech no made to zobaczy hahaha SUUPER wyglądasz - ja prawie tak samo
- tylko wszystkiego mam jakby dwa razy tyle hahahaha
oliwka uuuuu ale pyszności - uwielbiam konferencje z tegoż względu
boogie jak popołudnie minęło ??? Co z tym czajem?? :-):-):-)
a teraz zabrali mi Remisia...
jakoś dziwnie, przyszła Kasia (ciocia-babcia) z córką i mężem i PORWALI mi
Remika na spacer na bulwarze
ma być niby czas dla mnie, ale jakoś nie wiem w co ręce włożyć 
Jos dzięki Kochana :* teraz poczułam się normalna i zrozumiana
czyli wszystko ze mną ok, jestem zdrowa i w pełni sił umysłowych 

obiad był, pozmywane, dziecko nakarmione i na spacerze, posprzątane, aleee.... prasowanie nie zrobione
to chyba już mam dla siebie zajęcie
brukowca zostawię na noc