reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
marcepanku - aaa...to ja miałam w kropelkach ;-) Nawet nie wiedziałam, że w ampułkach to jest :eek:

Kocurek - ja też mam już brzuchol ogromny :szok: Zastanawiałam się ostatnio jak ja będę wyglądać za trzy miesiące :/
Segregowałam ostatnio ubranka i w trakcie uświadomiłam sobie, że wszystkie do rozmiaru 62 zaniosłam do szpitala, a te ładniejsze dałąm położnej, bo chodziła do takiej kobitki co jej się czworaczki trafiły, w tym trzy cipusie :-))))))) a to zawsze się przyda

Kocurku gdybym ja wiedziała ze Rafik bedzie taaaki duzy to tez bym zakupiła większą;-)

Dziewczyny powiedzcie mi jak to jest . Nie karmie juz piersią. To moge wybrac sie na solarium ? Brak czasu na słońce . Nawet teraz zabardzo go nie ma . A patrzeć na siebie juz nie moge :-D

pysia a po jakiemu Ty do mnie??? :szok:

made to zapowiadają się inwestycje :-) Ale fajnie, bo teraz wyprzedaże i takie maleńkie do 56cm to najbardziej przecenione, z tego com widziała :tak:

mlodamamusia ale tylko na 5 minut, obiecaj !!! ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Kocurek - 56 to ja tylko po dwie sztuki: dwa body, dwa pajacyki, dwie bluzeczki i finito. Moje dzieci się duże rodzą, moja córka miała 57, a synuś 60 cm ;-) Nogi mają długie po mamusi :-D)))))))))))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry