reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
To ja starałam się takie po jakimś czasie usuwać ;))) No chyba, że wyszłam naprawdę zjawiskowo, to zostawiałam, a nuż się trafi jakiś amator :-D
Oczywiście żartuję...ale też mam to lekko w nosie ;)

reklama
pysia - tyle co zdjęć jest w internecie, jakoś mało prawdopodobne aby moje zdjęcia posłużyły komukolwiek do niecnych celów. Takim tokiem myślenia jakbym szła, to bym musiała z domu w masce wychodzić ;))) Nie popadajmy znowu w paranoję ;-)

made to nie o to chodzi...moje zdjęcia pal licho ,ale zdjęcia dzieci to już co innego. Naprawdę sprawdźcie ile razy wasze zdjęcia były ściągane jak zobaczyłam ,że te z Maciusiem i Nikolą po kilkadziesiąt razy to coś tu jest nie tak...a prawdopodobieństwo niestety jest duże bo takie zboki chodzą właśnie po portalach społecznościowych a BB jest jednym z większych takich for...

Marcepanek - nie dostrzegłam w zdjęciach Twoich dzieci niczego co by takiego powiedzmy potencjalnego zboka mogło zainteresować. Takich zdjęć na internecie są miliony, i każdy może takie zdjęcie w każdej chwili Twoim dzieciom zrobić, np. jak będziesz na placu zabaw. Uważam, że tu chodzi raczej o takie zdjęcia, które mogłyby w jakiś sposób prowokować.
Ja się nie nakręcam, a Wy zwyczajnie nie wklejajcie fotek.

pysia - a po co mi to wiedzieć ? Nie prowadzę statystyk.
Zanim coś zrobię, to najpierw dwa razy to przemyślę ;))

Ostatnia edycja:
No do jasnej cholerki !! BB mi dziś rano siadło, jak nigdy :dry: A chciałam śniadanko z moimi koleżankami miło uskutecznić :sorry:

Ale już jestem, zaraz poczytam z herbatką :-) Tylko ją zrobię ;-)

Mała Czarna robi się coraz bardziej zuchwała :cool2: - dziś nie śpię od 3 nad ranem przez łobuziarę :laugh2:

Czajnik paruje jak szalony, już zalewam :-D - made w kwestii zdjęć, to jakbym czytała samą siebie :))))))))))))

Hej pyyysia :-) piłaś już glukozę????

Ostatnia edycja:
Kocurek - niech no ja tylko ten kabel zakupię, to będę wstawiać te fotki jak szalona :-D))) Nie uwierzysz, ale mój maluszek też mnie o 3 obudził i do 4:30 siedzieliśmy sobie na łóżku czytając brukowca :-)))))) Na razie nic nie robię w sprawie remontu, chyba sobie zrobię dzień dziecka ;)))) po wczorajszym aż mnie pachwiny bolały, a na dodatek aplikuję sobie dwa razy dziennie globulki co też nie ułatwia mi swobodnego przemieszczania się :zawstydzona/y:

reklama
Kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurde trzeci raz skasował mi się ten sam post!!!!!!!!
made to co nam się wydaje normalne takiemu typowi już nie koniecznie.
A któraś z dziewczyn pisała tu o pedofilii na NK. Sprawdziłam to i zdjęcia w większości są normalne ,ale komentarze pod już nie...
Kocurek kope laaat ;-) Ile ma już tygodni Twoja mała czarna? Bo suwaczka nie masz i trudno się połapać ;-)
A tak w ogóle to mamy pewną wspólną rzecz :tak:wiem dziwnie to brzmi :-) Od samego początku jak się pojawiłaś na BB sympatia do Ciebie od razu bo ten NICK :cool: na mnie generalnie wszyscy mówią Kocurek choć nie mam kota ;-) a wzięło się to pewnego razu jak praktycznie od góry do dołu ubrałam się cała na czarno no i kolor moich włosów. A nie od dziś wiadomo ,że nocą wszystkie koty są czarne. I do dziś tak zostało.

Dziewczyny ,a może napiszecie skąd się wasze nicki wzięły? Bo mój ten obecny jest z miłości do Marcepanu :-):-p który mogłabym jeść i jeść kilogramami ;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry