reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
:-D Koccurrrooo wreszcie w domu koleżanko :-p:cool2: ja chyba też zaraz jakiego czaju nastawię ;-)

Remik śpi na balkonie, tata maluje drzwi balkonowe, ja dziś nawet się wykąpałam i zjadłam spokojnie śniadanie i się wyspałam i posprzątałam, tylko jeszcze prasowanie na mnie czeka od trzech dni i nie było okazji :zawstydzona/y: :-D gdzie się podział mój zapał sprzed kilku tygodni ???? :-D gniazdo uwite i teraz można tylko brudzić hahahahaha

AAAAA pytanko jest któraś zainteresowana witaminkami dla maleństwa karmionego piersią? Mam opakowanie z którego tylko jedną ampułkę zużyłam jest to witamina K+D i jedno jeszcze ze szpitala mam samą witaminę K...szkoda mi tego wyrzucić bo 50zł za te K+D dałam...oczywiście oddam za free ;-) Może innemu maleństwu się przydadzą bo mojej Nikoli już nie bo wciąga flaszkę...a nie cyca... :-(

marcepanek no popatrz!! :-D mój nick stąd, że G. tak na mnie woła - z miłości hahaha :-D Bo to taki typ co nie cierpi zdrobnień, co najwyżej zamiast kocur, zawoła na mnie kocurek :)))))))) Aaaa.... no i ja mam w posiadaniu od niepamiętnych czasów prawdziwego czarnego kota czarownicy :tak:

pysia hehe ja się coś zebrać nie mogę na tę przyjemność ;))))))

made eeej no nie przesadzaj z remontami :sorry: ja sobie dziś robię małą przerwę w pakowaniu ;-)

boogie to się dzieje u Was!! Udało się kąpiel i wyspanie zrealizować ?????? :-D:-D

reklama
just - 50,00 zł. albo 49,99 zł. :-D)))) Kupowałam w CH w Exlusive bebe, ale słyszałam, że w aptekach też są dostępne...oczywiście nie we wszystkich, ale Pan Gugel Ci na pewno pomoże zlokalizować :-))))

Kocurek - no właśnie leżę i pachnę :-D))))

marcepanku - a czy z wit.D to nie tak, że od otwarcia 6 miesięcy ?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry