młodamamusia18
DziekujeBogu ze cie mam;*
Kocurku JA ? nic a nic
rozmowa z księdzem przed chrzcinami
;-)
;-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
;-)Dziewczyny ja tylko tak ogólnie witam się z każdą z was.
Jestem mega szoknięta weszłam w swoje załączniki tj zdjęcia które dodawałam ,a tam ilość pobrań moich zdjęć!!! Radzę wam dziewczyny wejdźcie w swój profil i sprawdźcie to. Ja nie myśląc ani chwili skasowałam wszystkie swoje zdjęcia. Teraz jednak będę również robiła tak jak co niektóre ,że dodam a później usunę. Toć to się w głowie nie mieści!!! A większość zdjęć to przecież moje dzieci na nich były...mam teraz głupie uczucie ,bo ostatnio się naczytałam o pedofilii na internecie...co z tego ,że ubrane były jak takim świrom różne rzeczy po głowie chodzą...

To ja starałam się takie po jakimś czasie usuwać)) No chyba, że wyszłam naprawdę zjawiskowo, to zostawiałam, a nuż się trafi jakiś amator
Oczywiście żartuję...ale też mam to lekko w nosie![]()

tez mam to w nosie , kto by chcial moje fotki w pelnym ubraniu krasc jak laski na fotkach czy innych dziwnych portalach wklejaja foty swoje bez ubran , albo prawie bez No do jasnej cholerki !! BB mi dziś rano siadło, jak nigdyA chciałam śniadanko z moimi koleżankami miło uskutecznić
Ale już jestem, zaraz poczytam z herbatką :-) Tylko ją zrobię ;-)
Mała Czarna robi się coraz bardziej zuchwała- dziś nie śpię od 3 nad ranem przez łobuziarę
![]()

Dziewczyny ,a może napiszecie skąd się wasze nicki wzięły? Bo mój ten obecny jest z miłości do Marcepanu :-)który mogłabym jeść i jeść kilogramami ;-)
Koccurrrooo wreszcie w domu koleżanko
ja chyba też zaraz jakiego czaju nastawię ;-)
Remik śpi na balkonie, tata maluje drzwi balkonowe, ja dziś nawet się wykąpałam i zjadłam spokojnie śniadanie i się wyspałam i posprzątałam, tylko jeszcze prasowanie na mnie czeka od trzech dni i nie było okazji![]()
gdzie się podział mój zapał sprzed kilku tygodni ????
gniazdo uwite i teraz można tylko brudzić hahahahaha
No własnie ;-) ja tez moge oddać witaminke K+D dwa pudełka . Kilka jest zurzytych . :-) ODDAM za free:-)
Kocurku gdybym ja wiedziała ze Rafik bedzie taaaki duzy to tez bym zakupiła większą;-)
Dziewczyny powiedzcie mi jak to jest . Nie karmie juz piersią. To moge wybrac sie na solarium ? Brak czasu na słońce . Nawet teraz zabardzo go nie ma . A patrzeć na siebie juz nie moge![]()

Smacznego !!!!
Zwyczajnie rozbrajam bomby :-))))) pobijam rekord komputera
Maniek śpi, córa robi jakieś kurale, a ja od tego zapachu, co to go wydzielam - wariuję :-))))))))))))
Kobicie to nie dogodzisz