reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
pysia a to ja w niewiedzy sobie spokojnie egzystuję, aaale zaraz zerkne co mi tam lekarz naskrobał.... "coś tam coś tam po 50g po 1h" A Ty jak masz???

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ja tylko tak ogólnie witam się z każdą z was.
Jestem mega szoknięta weszłam w swoje załączniki tj zdjęcia które dodawałam ,a tam ilość pobrań moich zdjęć!!! Radzę wam dziewczyny wejdźcie w swój profil i sprawdźcie to. Ja nie myśląc ani chwili skasowałam wszystkie swoje zdjęcia. Teraz jednak będę również robiła tak jak co niektóre ,że dodam a później usunę. Toć to się w głowie nie mieści!!! A większość zdjęć to przecież moje dzieci na nich były...mam teraz głupie uczucie ,bo ostatnio się naczytałam o pedofilii na internecie...co z tego ,że ubrane były jak takim świrom różne rzeczy po głowie chodzą...

hmm rozumiem , ze chodzi o fotki wklejane na watki , a nie w zamknietym profilu ??
a moze to nie tak , ze jakies zboki sciagaly , tylko najzwyczajniej w swiecie tak sie zapisuje jak my otwieramy fotke zeby powiekszyc przy ogladaniu ??
jakos nie chce mi sie wierzyc , ze na tyle forum roznych i dzialow , akurat tutaj siedzi zbok i czeka na fotke jakiegos dziecka :eek:
przeciez na necie ludzie wklejaja tego cala mase i to bez ubranek niekiedy , wiec nie trzeba duzo szukac zeby znalezc

To ja starałam się takie po jakimś czasie usuwać ;))) No chyba, że wyszłam naprawdę zjawiskowo, to zostawiałam, a nuż się trafi jakiś amator :-D
Oczywiście żartuję...ale też mam to lekko w nosie ;)

:-D:-D tez mam to w nosie , kto by chcial moje fotki w pelnym ubraniu krasc jak laski na fotkach czy innych dziwnych portalach wklejaja foty swoje bez ubran , albo prawie bez :))

No do jasnej cholerki !! BB mi dziś rano siadło, jak nigdy :dry: A chciałam śniadanko z moimi koleżankami miło uskutecznić :sorry:

Ale już jestem, zaraz poczytam z herbatką :-) Tylko ją zrobię ;-)

Mała Czarna robi się coraz bardziej zuchwała :cool2: - dziś nie śpię od 3 nad ranem przez łobuziarę :laugh2:

moje male tez daje czadu
ma swoja godzinke ok 1.30 w nocy codziennie szaleje , ze malo z brzucha nie wyjdzie hehe , a co to bedzie pozniej :szok:

Dziewczyny ,a może napiszecie skąd się wasze nicki wzięły? Bo mój ten obecny jest z miłości do Marcepanu :-):-p który mogłabym jeść i jeść kilogramami ;-)

moj to z przezwiska :) tak na mnie wolali w Pl , albo Asionek , albo Asion albo Asieczka :)a 31 to niechcacy bo nie bylo wolnego innego numerku hehe i tak zostalo juz od lat

:-D Koccurrrooo wreszcie w domu koleżanko :-p:cool2: ja chyba też zaraz jakiego czaju nastawię ;-)

Remik śpi na balkonie, tata maluje drzwi balkonowe, ja dziś nawet się wykąpałam i zjadłam spokojnie śniadanie i się wyspałam i posprzątałam, tylko jeszcze prasowanie na mnie czeka od trzech dni i nie było okazji :zawstydzona/y: :-D gdzie się podział mój zapał sprzed kilku tygodni ???? :-D gniazdo uwite i teraz można tylko brudzić hahahahaha

e tam co sie bedziesz przejmowac :) teraz duzo odpoczynku jak tylko maly daje ci sie nalezy , a nie prace domowe :)

No własnie ;-) ja tez moge oddać witaminke K+D dwa pudełka . Kilka jest zurzytych . :-) ODDAM za free:-)

a to juz nie musisz podawac ??

Kocurku gdybym ja wiedziała ze Rafik bedzie taaaki duzy to tez bym zakupiła większą;-)

Dziewczyny powiedzcie mi jak to jest . Nie karmie juz piersią. To moge wybrac sie na solarium ? Brak czasu na słońce . Nawet teraz zabardzo go nie ma . A patrzeć na siebie juz nie moge :-D

mozesz chyba , ale po co ?? lepiej naturalnym sloneczkiem :)

Asionek nie podaje witaminy K+D bo nie karmie juz cycem . Podaje tylko witamine D .
Hmm no wiesz nie ma czasu na naturalne słoneczko . A po za tym jakos go nie widze . Bo pada i burza:-D

pysia czyli że mi się fartnęło ?? :-p

asionek moja zdecydowanie woli zaszaleć zawsze wtedy, kiedy ja bym pospała - ciekawe, czy to już tak zostanie haha :-D

mlodamamusia A ja bym chciała moje malusie cudo już wziąć na ręce :sorry:

made Twoje milczące pachnienie ma swoją głęboką wymowę??? :-D:-D:-D

boogie co z tą herbatką?? Udało się zrobić?? :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Asionek - właśnie, właśnie - o to mi chodziło, chociaż szanuję ostrożność naszych Koleżanek :))))

Kocurek - z jednej strony można powiedzieć, że Ci się fartnęło, ale z drugiej, jeśli wynik po 50g będzie na granicy lub lekko poniżej lub ponad, trzeba powtarzać drugi raz i już 75g. Z Mańkiem właśnie powtarzałam :/ Pamiętaj, nie jedz wieczorem słodyczy ;))) nawet owoców unikaj.
I nie zapomnijcie Kochane o cytrynce, bez niej może być ciężko :-p Smacznego !!!!

Kocurku hahahahhaaaa ja bym się głębi nie dopatrywała :zawstydzona/y: Zwyczajnie rozbrajam bomby :-))))) pobijam rekord komputera :-D Maniek śpi, córa robi jakieś kurale, a ja od tego zapachu, co to go wydzielam - wariuję :-))))))))))))

młodamamusia - dla pocieszenia, powiem Ci, że po dwóch tygodniach od urodzenia Mańka płakałam właśnie z powodu braku kopniaczków :szok: Kobicie to nie dogodzisz ;))))))) I żeby Ci już całkiem humor poprawić, to napiszę, że to wkrótce minie ;-)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry