reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jej nie no chwile mnie nie było a tu tyle...
mloda mamusia w kwestii opalania na Twoim miejscu bym uważała. Dopiero co skończyłaś karmić więc hormony w Twoim organizmie strasznie szaleją. A to plus słonce równa się przebarwienia na skórze. Mi pękło naczynko na policzku podczas porodu...i chciałam iść na zabieg laserowy ,ale kosmetyczka powiedziała ,że dopiero miesiąc po zakończeniu karmienia można najwcześniej gdyż hormony buzują i nie trudno o przebarwienia. To samo tyczy się solarium itp...OoO i tyle na ten temat.
A teraz mykam przebrać małą i młodego i lecimy na szczecin ;-) w sensie do przychodni ;-)

reklama
hahahaha przez te światełka przypodłogowe to będzie jak w statku kosmicznym :-D made muszę opukać te okna, a może one drewniane są... bo tak wyglądają w sumie :cool2:

Kocurek - pytam, bo właśnie podejmujemy decyzję...Właściwie kolor, profil i ilość komór mamy już ustalony, nie możemy się natomiast zdecydować co do firmy :/ Raz już mieliśmy zonka i drugi raz chcemy tego uniknąć.

pysia - pewnie, że się da wypić, ale jak można sobie pomóc i ułatwić, to dlaczego z tego nie skorzystać ;-) Myślę, że ktoś, kto nie przepada za słodyczami będzie przechodził katusze.
A z tego co pamiętam Kocurek raczej podniebienie pikantne ma :-p

made zawstydziłaś mnie, bladego pojęcia ni mam, jakiej firmy te okna :zawstydzona/y:

mlodamamusia ufo nawet w garażu :zawstydzona/y: bo tam będzie zabytkowy, odrestaurowany mustang mojego pana przebywał :sorry: Jeśli ktokolwiek powie, że nas pogięło, to nie mam jak zaprzeczyć :-p:-D

Kocurek - wybacz :-( ja naprawdę nie chciałam Koleżanki zawstydzić :((( Biję się w pierś i....i..............specjalnie wejdę w bombę :eek::-D:-D:-D))))
Gdyby nam deweloper okna wstawiał, to też bym się tym specjalnie nie interesowała ;-) spokojnie :))))))

made hahahaha :-D byle nie w bombę kaloryczną, tak jak ja przed chwilą - brzuch dwa razy większy, PĘKAM :szok::-D:-D A tak w ogóle, to chyba już czas na jakiś mały ekshibicjonizm - trzeba by te bębenki nasze razem z pysią wystawić i porównać ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Kocurek hahahhaaaaa a coś zjadła ? Ja jestem po dwóch mufinkach, trzech biszkoptach Mańkowych, a zaraz będzie spaghetti :-p a na deser pół kg czereśni :-D)))) I mogę umierać, pękać i co tylko :))))))))))))))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry