reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Made ja tam cytrynki nie użyłam:-D. Ale ja to wypiłam to myślałam ze mnie poskręca. :-)
Kocurku Pysia Smacznego moje drogie:-);-)

Made no ja mysle ze to minie :-);-)
Ucałuj dzieciaczki i pogłaskaj brzuszek od Ciotki :-);-)

Ostatnia edycja:
reklama
pysia ja już tyle razy się z kamerką zaczajałam, jak mi brzuch podskakiwał... i nic!! - jak na złość mamusi :-D

made dzisiaj musimy ponadrabiać te tragiczne zaległości, żeby nie było, że nam wątek marnieje ;-)

pyyyysia szacun :cool2:

Ostatnia edycja:
pysia - dla mnie to masochizm, ale....brawo, brawo !!! :-D)))

Kocurek - jak napisałam - leżę i pachnę. Nie zrobią obiadu - nie będą jeść :-p Pani dzisiaj nadrabia zaległości na BB :-)))))

mlodamamusia podłogi wylane, ściany otynkowane, kable i rury rozprowadzone, okna, parapety i drzwi garażowe zamontowane, teraz będą szły panele sufitowe :-) Za miesiąc wchodzimy z kuchnią, łazienką, podłogami i całą resztą.... a za dwa miesiące mam nadzieję rozpakowywać kartony ;))))))

made kurde felek.. jak ja nie zrobię obiadu to Kamil po prostu nic nie je do wieczora :dry: No ale dziś nie jest źle, kuraczek wczoraj upieczony, tylko podgrzać, sałatkę wieczorem już zrobiłam, jeszcze ziemniaczki oskrobać tylko i przeżyjemy :))))))))

Ostatnia edycja:
mlodamamusia słoooodkie avatarki :-):-)

pysia że bez cytryny rzecz oczywista :-D POWODZENIA !! hehe :-p

made yyyyyy :eek: nie wiem - jakie deweloper miał w planach, znaczy się brązowe lepsiejsze plastikowe - nie było czasu niestety, żeby swoje modyfikacje wprowadzać... aaale udało się elektrykę rozprowadzić zabójczą - mamy chyba dziesięcokrotnie więcej punktów świetlnych, niż w pierwotnych planach :-D

Ostatnia edycja:
Asionek nie podaje witaminy K+D bo nie karmie juz cycem . Podaje tylko witamine D .
Hmm no wiesz nie ma czasu na naturalne słoneczko . A po za tym jakos go nie widze . Bo pada i burza:-D

aha rozumiem :)
sloneczko wyjdzie w koncu lato jest :))

asionek moja zdecydowanie woli zaszaleć zawsze wtedy, kiedy ja bym pospała - ciekawe, czy to już tak zostanie haha :-D

moje to roznie , ale wiecej jest aktywne jak i ja aktywna jestem :)

kocurek ja już mam parę filmików jak kopie ale dziś to było coś niesamowitego - aż załuje, że nie miałam pod ręką apratu :szok:
a czemu szacun? że bez cytryny czy że idę na 75g? :D

oj tak tez niekiedy maly szaleje , ale nigdy go zlapac nie moge :)
lepiej wypic od razu te 75 g :) w razie co nie trzeba tego pic znowu

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry