reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wiooooola...!!!!
Nie mamy moderatora to mogę sobie poszaleć post pod postem:-p A jednak nie... made mi przeszkodziła w szaleństwie :-D:-D:-D

Pani mgr na pewno się lansuje i jak się tu ujawni w nowym wcieleniu..... toooo.... to ja nie wiem :szok:

Ostatnia edycja:
reklama
Wiola - w krzaczorach siedzi jak nic :cool2: czuję ten czerwony powiew satyny :-p:-D))))
Trzeba Je tu wszystkie zwerbować ;))))))))))

Kocurek - ja też się wylansuję, zacznę od papilotów :-)))
Ty uważaj z tym szaleństwem, bo Cię jeszcze namierzą te...zboki internetowe, zobaczysz :-D)))))

Ostatnia edycja:
hahahahahhaa ... !!!! oki ... nie wzięłam tego pod uwagę tak swobodnie sobie zbaczając na drogę bezprawia :-D:-D:-D

A propos bezprawia - dziś znowu dostałam zaległy mandat sprzed lat - toż juz trzeci w tym miesiącu no!! :szok:

Idę przepełnić brzuszek obiadkiem, nie mogę się opanować :-p Potem może mała kawka na przyspieszenie metabolizmu...

Ostatnia edycja:
Kocurek - a skarbówka się już z Tobą rozliczyła ? Bo ja jak jednego roku mandatu nie zapłaciłam, to mi przysłali z US, że dopóki nie ureguluję mandatu nie zostanie mi wypłacona należność :/ I wyjścia nie miałam :(((((

Ja już po obiadku, zjadłam szybko i po cichu :-p żeby mi nikt nie wypominał obżarstwa :-))))))
Smacznego Kocurku :tak:

Ostatnia edycja:
made sprawa wydaje się być poważna skoro mnie do Urzędu Miejskiego zapraszają uprzejmie :-D Obiadek pochłonięty... nie mogę się ruszyć - Wielki Brzuch mam już pod moim 75C :sorry:

Kocurek - hahahahaaaaa :-D nie no...75C już masz ? :szok: Ja się postaram wstawić jutro fotkę brzucha, oczywiście jak znowu gnić nie będę, bo jakoś mi tak dobrze pod tym kocykiem :-)))

Wiesz co ? Uważam, że zasłużyłyśmy na odpoczynek :rofl2: Jestem taka zmęczooooooona, muszę przymknąć oko, a nawet dwa ;)))
Do później ;-)

Ostatnia edycja:
To ja też rano brzuch na glanz robię i wstawiam - tylko mi się kurczę prania nie chce dziś, a koronkowe majty wszystkie zużyte :-p

papapa !!! no jasne - po TAKIM jedzeniu??? hahaha :-D :*

Ostatnia edycja:
hahahah oj dziewczyny dziewczyny widze ze ja to nie znajde u was zrozumienia 75cm to mam juz dziś jak sie dobrze najem;):-D:-D za pare miesięcy będę wyglądać jak buka z muminków:-D

ewula 75cm to ja miałam parę miesięcy temu hahaha - teraz to chyba ze 110, ale na szczęście nie mogę coś znaleźć miarki :-p Witaj, na razie ja śladami koleżanki made zniknę na sjestę...

reklama
a to mi ulżyło bo ja myślałam ze ty z tych co to im w ogóle brzuszka nie widać jak Marcepankowi;)

to wstawiać brzuchy to zobaczymy czy twojej koteczce tam wygodnie:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry