• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ależ ją poniosło z nerwami:)))
A potem zadzwoniła,że chce ugody ale wg jej zasad czyli podpisujemy,że płaci a nie płaci....nienormalna!

reklama
rureczka -a wzięło mi się usnęło :zawstydzona/y: teraz nadrabiam zaległości :))))
Znalazłaś coś wczoraj z kosmetyków ? Ja postanowiłam zainwestować w ten kompakt z Clinique - raz kozie śmierć :cool2: najwyżej jak mi nie podpasuje, to wyślę Olivce ;-)

Szukałam właśnie szpitala, w którym będę rodzić, bo tego co rodziłam Mańka już nie ma :(( Zrobili jeden, taki niby ekskluzywny, a zlikwidowali trzy. I się okazuje, że w tym ekskluzywnym panuje gronkowiec od kilku miesięcy...oczywiście informacja uzyskana pocztą pantoflową, i niestety potwierdzona :((

Głowa już odpuściła, czas na obiadek :-p

Niestety Pysia ale taka jest smutna prawda....
Made,mój powoli zaczyna się kończyć więc kupuj śmiało,najwyżej odkupię:)

Olivka - na ile Ci starcza ? Bo czytałam różne opinie na Wizażu, ale większość kobitek odejmowała gwiazdkę właśnie za małą wydajność...

Made,ja używam sporadycznie,raz w tygodniu,czasami 2 razy...mi wystarcza na bardzoooooooooooo długo.
Ostatnie opakowanie mam od ponad roku:) heeh
Jest wydajny,nie wiem co za pudernice pisały te opinie:)))

reklama
Olivka - no aż sama się zdziwiłam, bo mi puder w kamieniu starcza lekko na 6 miesięcy, i trochę mnie przeraziło jak czytałam, że dziewczyna pisze, że na miesiąc czy dwa :baffled:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry