Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

;-)ZYCZE WAM WSZYSTKIM MILEGO DNIA
;-)WISIEŃKA-to ja juz tez zglupialam-wychodzi na to,ze w ciazy nie jestes,dobrze policzylas i juz @ dawno powinien byc,zmiany klimatu nie bylo,mega chora tez nie bylas-czyli-masz zaczac starania a tu organizm szaleje

nie wiem jakiego masz ginek.czy poradzi Ci cos przez tel.ale moze sa jakies tabletki na wywolanie @ i tylko Ci recepte przepisze i wez bo kompletnie nie wiadomo o co chodzi
no malpa jedna wredna,no!!!!domyslam sie jaka jestes zla na cala ta sytuacje
MLODAM- hejka,co tam dzis w planie na dzien???ja zawiozlam Zunie do przedszkola,Domi urzeduje na gorze,ja z kawka na BB
ale zaraz biore sie za sprzatanie,mąż pisal,ze tam gdzie mial dojechal to dojechal i pracuje-na 18 powinien byc w domku.
A ja muszę pisać dzisiaj pracę inż. Wygonię moje słonka zaraz na spacer bo piękna pogoda - słoneczko jest, odrobinę pochmurnie i trochę wietrzyku ale przeca nie z pyłków są