Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja mam mieć pracę do 30 stron więc nie ma tragedii a u mnie screeny same zajmą z 10 stron
A moją pracę możesz zobaczyć sobie w moim podpisie jest link - to pisałam na moją pracę - teraz tylko durna teoria została no i pytania opracować i spokój
i bronię się w maju
albo czerwcu 

.... najgorzej , że sobie obliczyłam, ze jeżeli uda mi się zajść w ciąże w tym cyklu to największe wymioty przypadną mi na termin obrony
... u mnie w maju nie ma szans na obronę bo raz, że pierwsze terminy rozpisane dopiero na czerwiec, a dwa to musze miesiąc przed oboroną oddac prace bo trzeba dac ją do recenzenta eeeeeh ale już nie wiele do końca i już puki co odechciało mi się studiowania.... za to jeszcze mąz się męczy na doktoranckich ;-)
lorelain: no tabelka była by fajna ale jak ja zrobic??? i gdzie umieścic ???
no troszke mam dziś zajęćale to dobrze bo klientów za dużo nie ma bo przed pierwszym
to przynajmniej mam zajęcie okna już umyte
teraz ogarnąc sklepik musze i przygotować paczke dla kochanej Kasi
![]()
jaesli chodzi o tabelke to mysle,ze moznaby zrobic takie cos jak dziewczyny na ziolopijkach,ze na 1 srt.umiescily i dopisuja-edytuja post-jak ktoras zajdzie...mysle,ze w tej sprawie trzeba ladnie poprosic SOL

ZAPMARTA- mysle ,ze jak nasza Balbinka wroci do nas w piatek to nasze wsarcie pomoze Jej a Ona mężowi bo wiadomo,ze jak facet uslyszy takie slowa od lekarza to zalamka gotowa!!!!!!!tym bardziej ze to dobry specjalista i Balbinka bardzo cekala na ta wizyte a teraz taki dól...MARYLKA- porzadkuj sobie skleik,zajmij sie ladnie czyms,dzis juz wtorek i tak powoli doczekamy sie niedzieli

bb77-witam Cie cala rozpromieniona i jest mi przykro,ze Wy sobie tu dzialacie a ja musze czekac:-
kazda doczeka sie swojego maluszka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!