bibinko tak mi głupio ze ja sie tu nakręcam a Tobie przytrafiła się taka niesprawiedliwość
:-(kochana porób sobie te badania,na pewno z nimi i z ta wiedzą czy jest juz wsyztsko dobrze będzie Ci lżej i może łatwiej podjąc decyzje. Trzymam za Ciebie kciuki,żeby i dla Ciebie nadeszły szczęśliwe dni!!!
:-(kochana porób sobie te badania,na pewno z nimi i z ta wiedzą czy jest juz wsyztsko dobrze będzie Ci lżej i może łatwiej podjąc decyzje. Trzymam za Ciebie kciuki,żeby i dla Ciebie nadeszły szczęśliwe dni!!!
NIKA- przywitalam sie z Toba ,ale na wczesniejszej stronie
Przypomniałam sobie, ze owule miałam na święta, dokładnie w wielką sobotę zaczął się zmieniać sluz. Czułam ją bardzo. Wtedy bylismy u mojego taty a że cała rodzinka się zjechała spalismy z Mackiem w jednym pokoju więc nie było sexiku nawet <dania w woreczku>.
Dopiero we wtorek. Jesli owula jest 14 dni przed @ to powinnam ją dostać najpóźniej w niedzielę
moj wlasnie sie polozyl bo jutro wstaje przed 5 ma wyjazd sluzbowy...
Tylko że ja tak strasznie chcę do ludzi. Już prawie 3 lata w domu siedzę i powoli umieram z braku stosunków społecznych. A tych spotkań na placykach mam już dosyć - jak się dzieciakami nie przechwalają to o lekarzach gadają - już mi bokiem wychodzi 

papatki