• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Made dziękuję, samopoczucie ok, chociaż przedwczoraj miałam rano jakieś małe plamienie! Wystraszyłam się, ale sytuacja sama się "opanowała" szybko i teraz już jest ok :-) Brzdąc od czasu do czasu odstawia harce w brzuszku ;-) A Jak Ty się czujesz? :-) Aukcja superowa, sama bym sobie chyba zamówiła :laugh2: A tak serio, to faktycznie nie raz miałam taki problem, który świetnie rozwiązałby ten sprzęt ;-)

A co do kiciuni naszej, to znaleźliśmy ostatnio nową zabawę ;-) :tak: Bańki mydlane! :tak: Możesz sobie podejrzeć naszą Tigusię w akcji ;-)

YouTube - ‪Funny Cat plays with soap bubbles! Cute! || Kot który lubi bańki mydlane :))‬‏

reklama
to i ja z kawka sie melduje :)

Przeciez juz sie meldnelam Szefowa ;-) i faktycznie- cudny dzionek sie zapowiada.

Wiecie, nad ranem urodzil sie chlopczyk z waga 5300 O_o. Szok w trampkach.

Zmykam na drzemeczke, bo pol nocy kciuki trzymalysmy za nasza kolezanke z sali (to nie ona urodzila tego klocusia)

o kurcze niezly klocuszek :szok::-D

Obecna :-)

Nie śpię od 4 jakoś.. czytam, rozmyślam, zacerowałam dziurkę w nowej, szpitalnej podomeczce :-D i zrobiłam kolejny remanent w szafie - zostały już tylko trzy tuniczki, które przyzwoicie na mnie leżą, bez pękania w szwach hahaha :-D:-D

Zaraz sie zbieram do CH wymienić koszulkę syna i zrobić zakupy na przyszły tydzień, a potem znowu bierzemy się za sprawy domkowe.. :)))) A wieczorkiem Transformers 3 - uwielbiam tę serię :)))))))))))))))

Miłego weekendu !!! :-):-):-)

widze dzionek zaplanowany :) bawcie sie dobrze :)

Piąta !!!!!! :-d))))

Asionek - zamelduj się po wizycie, bo się zmartwiłam wczorajszym postem.

Teraz kawa :cool2:

dzieki Made :)
dzisiaj wstalam i na szczescie jak narazie nic nie boli iwec nie jade ... no chyba , ze tfu tfu , bol sie powtorzy
jak glupia naczytalam sie do tego o odklejaniu lozyska wczoraj przed snem i juz wogole mialam schize :/
na szczescie maly sie rusza , wrocil na swoje miejsce stale hehe
moze mnie tak bolalo , bo za nisko siedzial ?? nie wiem ... oby nie wrocilo !!

Nie wiem która ale znowu bez oka:(((((((((((((((
Wczoraj wieczorem ładnie zeszło a dzisiaj bania większa niż wczoraj! :(

kurcze wspolczuje :( oby przeszlo !!

sergii - :-D))) cześć Słoneczko. Jak samopoczucie ? Jak śliczna kicia ?

Dziewczyny, mój Pan mi znalazł taką aukcję :-D))) :
GoGirl - Hit z USA teraz w Polsce! Go Girl (1699103942) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

hehe nie no dobre , dobre :))) czego to ludzie nie wymysla :))

Sergii jestem :) wiesz co wczoraj ogolnie jakis taki dzien byml do du... i sporo lasek mialo jakies bole i dziwne akcje ... lacznie ze mna
najwazniejsze , ze jest juz lepiej !!

Asionek, ja też wczoraj miałam schizy, że coś nie tak... bąbel się cały dzień nie wiercił i jakieś mnie takie czarne myśli naszły... :-( A dzisiaj od rana też cisza... :-(

Made racja, cudowne uczucie, nie da się go z niczym innym porównać :no: :laugh2: A w kociamberku naszym też jesteśmy oboje zakochani :tak: Dużo radości i śmiechu nam daje ten futrzak :laugh2: No i kochana jest, 100% kobieta ;-)

Co macie na obiad dzisiaj? Ja jakaś taka bez weny jestem, nie mam pomysłu :-(

sergii - u mnie dzisiaj kucharz serwuje: roladki wołowe, pieczone ziemniaki, pure z pieczarek i pomidorowo-ogórkowa surówka :)))
Zapomniałam Ci jeszcze napisać, że mieszkanko Wasze bardzo gustowne ;-))) Ślicznie sobie urządziliście :tak:
Brakiem ruchów się nie stresuj, na tym etapie ciąży nie są jeszcze tak regularne, ale jak masz jakieś niepokoje, to oczywiście warto skontrolować ;) Uważam, że nie ma lepszej diagnostyki jak intuicja matki :)

Made obiadek brzmi królewsko!! :-) To może zamiast gotować się wprosimy dzisiaj do Was, co?... ;-) Ja ostatnio na łatwiznę coś idę, szybkie obiady, jakaś zapiekanka, kluski śląskie z sosem... Jak dłużej postoję przy kuchence to mnie odrzucają zapachy i przestaję być głodna :baffled: A co do mieszkanka, to bardzo dziękuję ;-) miło słyszeć taki komplement :tak: Chociaż to i tak nie jest jeszcze szczyt moich marzeń, no ale co zrobić - jak się mieszka na wynajmowanym, to i za dużo nie pokombinujesz :sorry:

sergii - ja też unikam kuchni :-) mam to szczęście, że mój Pan i Władca uwielbia spędzać tam długie godziny :)))) Odnośnie mieszkanka, to prawda, w wynajmowanym nie poszalejesz, ale o Waszym bym nie powiedziała, że jest wynajmowane ;-) Naprawdę kawał świetnej roboty !!!

Asionek - nie wiem jak to się stało, ale komputer dopiero mi pokazał Twojego posta :szok: hmmm....
Cieszę się, że mały wierpicięta wrócił na swoje miejsce :-))) i że Twoje samopoczucie lepsze.

Made no to Twój Pan i Władca to mężczyzna pierwsza klasa! :tak: Mój też czasem coś przyrządzi, ale głównie... kanapki albo gotowe danie :sorry: :laugh2: A W mieszkanku najbardziej dumna jestem z tego, że kiedy się wprowadzaliśmy było KOMPLETNIE PUSTE, a urządzenie go od podstaw, tanim kosztem zresztą, zajęło nam tylko 3 miesiące... ;-)

Made aj kochana już będę częściej, obiecuje, ale ciągle coś się dzieje, coś jest do zrobienia, wczoraj np. umywalka do wymiany, dzisiaj będzie żyrandol, z rana zakupy, bo będę pizze robić, a Ł. tort truskawkowy rafaello coś tam:-D ale na bieżąco czytam i wszystko wiem :-D

Jutro pierwsza tabletka clo, mam nadzieję, że ten cykl będzie pierwszy i ostatni z tabletkami:zawstydzona/y:

reklama
Oj, ale pospalam...

ASIONKU odklejanie lozyska jest bezbolesne, krwawi sie zywa krwia. Tak tu laski mowia. Ktoras z naszych foremek dobrze napisala- nie czytaj bzdur internetowych. Nastraszysz sie i nastresujesz. Najlepiej dzwonic i/lub isc do gina czy na ip.

KOCURKU ja tez chce do kina!

MADE mmm roladki. :-) Jak sie ladnie do mnie usmiechniesz pozycze pare ciuszkow ciazowych. Pisze pozycze, bo sama mam zamiar za jakis czas jeszcze z nich skorzystac. Blisko mieszkamy.

SERGI ja tez sie martwilam o ruchy malego. Dostalam detektor tetna. Polecam. Na tym etapie dzidziol moze kopac w innym miejscu, ustawic sie jakos, ze nie czujesz nic, a detektor wylapie tetno i juz jestes spokojniejsza.

OLIWKA wspolczuje. A moze skonsultuj sie z lekarzem?

RURECZKO trzymam kciukasy, zeby ten cykl byl zarazem ostatnim starankowym. Swietna postawa!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry