S
Sol
Gość
mama - u mnie konsultantek Avon-u od groma i jeszcze trochę - w moim bloku mieszkają dwie, koleżanki są konsultantkami - kiedyś byłam ale za dużo się tego u mnie namnożyło niestety 
Lorelain - za przedszkole w maju i czerwcu płaci babcia a dopiero potem my. Ale jeśli coś się rypnie z pracą M tam to będziemy w d.... delikatnie ująwszy :-( Więc szukam roboty cały czas i nic kuźwa znaleźć nie mogę :-(
agnieszka - też bym nie narzekała na ranne wstawanie gdyby nie fakt ze mam problemy z zasypianiem i przez pierwsze 3 godziny się męczę a nie śpię
Idę dzisiaj połazić za robotą - pewnie niewiele wskóram ale przynajmniej się uspokoję - bo zanim wyjdę to wezmę sobie garść na uspokojenie żeby się czasem przed przyszłym pracodawcą nie rozmazać

Lorelain - za przedszkole w maju i czerwcu płaci babcia a dopiero potem my. Ale jeśli coś się rypnie z pracą M tam to będziemy w d.... delikatnie ująwszy :-( Więc szukam roboty cały czas i nic kuźwa znaleźć nie mogę :-(
agnieszka - też bym nie narzekała na ranne wstawanie gdyby nie fakt ze mam problemy z zasypianiem i przez pierwsze 3 godziny się męczę a nie śpię

Idę dzisiaj połazić za robotą - pewnie niewiele wskóram ale przynajmniej się uspokoję - bo zanim wyjdę to wezmę sobie garść na uspokojenie żeby się czasem przed przyszłym pracodawcą nie rozmazać

MARYLKA- pewnie nie ma co sie lamac-troche wczesnie chyba dostalas co?? ierwsze koty za ploty-zaraz znowu podzialacie;-)to sama przyjemnosc
EWELINA- pewnie L4 to L4 -lez i dochodz do zdrowka-a kartka urocza to fkt. ADNIESZKA- ja tez sie ciesze,ze Zuza chodzi do przedszkola przez co kazdego dnia wstaje tak samo czyli o 7.30 ogarniam ekipe a w drodze powrotnej zahaczam o piekarnie i potem na pelne obroty-odpalam kompa,kawa sie robi ,przywiatam sie z Wami potem czesc pozadków potem znowu Wy potem dalsza czesc sprzatania....i tak mam juz lazienke na cymus,poodkurzane,Domi najedzony,my dopatrzone i zaraz wstawiam miesko na obiad,zeby sie powoli dusilo...duzo mozna zrobic jak sie jest zorganizowanym