Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

choc powiem CI ze zupelnie nie wiem jak On mogl to wczoraj zrobic bo On jest przeciwieństwem Zuzy-Ona wulkan energii w wieku 2,8 m-cy juz miala reke zlamana
a On...nie powiem ,ze oaza spokoju-bo jeste normalnym dzieckiem
i tez szaleje,ale z natury jest duzo spokojniejszy-nie jest typowym chlopcem ktory tylko grandzi-jest bardzo mily,zawsze powie smacznego a jak ktos zje i odchodzi od stolu i mowi dziekuje to On zawsze-na zdrowko
jak cos zmajstruje to zaraz przeprasza a jak Go pytam przed drzemka- Domi chcesz siusiu to On mowi-nie,dziekuje mamusiu
a dopiero 30 lipca skonczy 3 lata-jest moim uroczym facetem i nie oddam Go żadnej kobiecie niedobrej
MLODAM- nie ,nie tylko Ty starasz sie o pierwsza dzidzie-wiec glowa do gory slonko-doczekasz sie,my tu kciuki trzymamy!!!!!!!!!!!!!!WISIEŃKA-tez tak mysle,ze bedzie miala przerabaneSol za jakiego psikusa, nie zauważyłam!!
Mlodam ja jestem z Muchoboru Wielkiego a ty?:-)
mama z tego wynika, ze to cicha woda, słodziaczek!!! Myslę, ze przyszła synowa ma z tobą przerąbane:-):-):-)

chyba ze ja wyrosne z tego;-):-):-):-)a psikus to chyba suwaczek
EWCIA81-Nadrabiaj ,nadrabiaj choc wiem ze ciezko
bo my uzaleznione i dajemy na maxa.no dopada mnie o 5 rano i co zrobisz;-)