S
Sol
Gość
iwonka - lepiej ustalić z ginekologiem żeby potem problemów sobie nie narobić 
nika - oby

nika - oby

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

i jaka ładna;-)
Brakowało tu Ciebie

tak więc zapowiada się kolejny fajny dzień

pogoda momo tego że ziiiiiiiiiimno pozytywnie nastrajająca, śliczne słonko świeci.
no i kciuki za wyniki

nie ma. WISIEŃKA- no,no slonko-ale pojechalas chlopakomwróciłam niedawno z cudownej wycieczki na jaką zabrał nas dzis mój Pol. Byliśmy w dorzeczu starej odry gdzie jest przepieknie.:-) Zieleń, masa ptaków, czapli i łabędzi,kwitnące drzewa.:-) Złapałam Rybę i zaraz sie pochwalę jak uda mi sie wkleic zdjęcie. Może i się uda. Wypuścilismy bidaka do wody.:-) Przywiozłam sobie kwitnące gałęzie czeremchy i poczułam się jak mała dziewczynka. Chłopaki nic nie złapali tak, ze mam satysfakcję.:-)

piekna zdobycz-a pytalas czy spelni Twoje zyczenie zanim wypuscilas????
;-) i 100 zl zaplacilam bo to swiatloutwardzalna
kolejny wolny termin ....20.MAJ
masakra z terminami a niby kazdy sie boi dentysty!!!!!!!!!!!
MLODAM- czesc i czolem.witam pozostale kobietki i zycze milego,owocnego,slonecznego dnia
dzis 23 wiec nasza miesiecznica-23 bralismy slub i od 23 jestesmy para i zawsze 23 piszemy choc malego sms'ka z zyczeniami-taki nasz zwyczaj od 11 lat
i Tom zawsze pamieta.
ale faktycznie życzenia nie miałaś jej darować

ciekawe czy dam rade:-)