• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
wróciłam niedawno z cudownej wycieczki na jaką zabrał nas dzis mój Pol. Byliśmy w dorzeczu starej odry gdzie jest przepieknie.:-) Zieleń, masa ptaków, czapli i łabędzi,kwitnące drzewa.:-) Złapałam Rybę i zaraz sie pochwalę jak uda mi sie wkleic zdjęcie. Może i się uda. Wypuścilismy bidaka do wody.:-) Przywiozłam sobie kwitnące gałęzie czeremchy i poczułam się jak mała dziewczynka. Chłopaki nic nie złapali tak, ze mam satysfakcję.:-)

Załączniki

• leszcz.jpg
    leszcz.jpg
    35,5 KB · Wyświetleń: 31
Dzień dobry:-):-) Dziś ja zaczynam - nietypowo:tak::-D
WISIENKA - super wędkarz z Ciebie skoro tylko ty coś złowiłaś;-) No i MAMA miała rację widać że super z ciebie kobitka:tak::tak::tak: i jaka ładna;-)

MAMA jak tam u dentysty?

BALBINKO jak dziś wrócisz to witam cię kochana:happy::happy: Brakowało tu Ciebie:tak::tak:

U mnie dziś od rana słonko i ani jednej chmury:-D:tak: tak więc zapowiada się kolejny fajny dzień
ŻYCZĘ MIŁEGO DNIA

Jakby nie fakt ze robię małej śniadanie byłabym pierwsza :-D

Po 9 przyjeżdża teściowa zostać z Karolą a ja spadam na uczelnię - może odzyskam kasę :dry:

to ja się witam jako trzecia ;-)
Dziś po raz pierwszy od dość dawna się wyspałam :-) i nawet przed budzikiem obudziłam:tak: pogoda momo tego że ziiiiiiiiiimno pozytywnie nastrajająca, śliczne słonko świeci.
dziś czekam do 15 biegnę szybciorem po wyniki do laboratorium, dziś albo w poniedziałek mają zadzwonić do K i będziemy wiedzieć czy ma nową pracę czy trza szukać dalej.
Iwonka a powiedz mi, kiedy będziecie zaczynać próby?
miłego dzionka Wam życzę i do napisania ;-)

mlodam - to trzymam kciuki za męża - wiem jak teraz pierońsko trudno o robotę - chociaż facetom jest łatwiej :sorry: no i kciuki za wyniki :tak:

Idę się ubierać i Karolę to może zbałamucimy babcię do podjechania na uczelnię we trójkę bo nie chce mi się autobusem maltretować :-p

Sol ale z Ciebie spryciula:-) a co trzeba kombinować tak by było nam dobrze nie? ;-):-p
no faktycznie im łatwiej, K jest kierowcą zawodowym także jakaś oferta zawsze się znajdzie, a już na pęczki jest na międzynarodowych, ale ja się nie zgadzam, by go wiecznie nie było. Nie po to chciałam, być razem i by był moim mężem, aby teraz narażać związek na odległość i inne skutki uboczne:-p nie ma.
więc szukamy tylko po kraju.;-)

wróciłam niedawno z cudownej wycieczki na jaką zabrał nas dzis mój Pol. Byliśmy w dorzeczu starej odry gdzie jest przepieknie.:-) Zieleń, masa ptaków, czapli i łabędzi,kwitnące drzewa.:-) Złapałam Rybę i zaraz sie pochwalę jak uda mi sie wkleic zdjęcie. Może i się uda. Wypuścilismy bidaka do wody.:-) Przywiozłam sobie kwitnące gałęzie czeremchy i poczułam się jak mała dziewczynka. Chłopaki nic nie złapali tak, ze mam satysfakcję.:-)
WISIEŃKA- no,no slonko-ale pojechalas chlopakom:laugh2::laugh2::laugh2:piekna zdobycz-a pytalas czy spelni Twoje zyczenie zanim wypuscilas????
NIKA- hejka,a u dentysty spoko,tylko jak zwykle pol godziny po czasie weszlam czyli o 19.05 i siedzialam godzinke i zrobila mi ta gorna 5 -pieknie odbudowany zab-to znaczy nie taka kwadratowa plaba tylko "normalnie"wygladajaca piatka:tak:;-) i 100 zl zaplacilam bo to swiatloutwardzalna:tak:kolejny wolny termin ....20.MAJ:szok::szok:masakra z terminami a niby kazdy sie boi dentysty!!!!!!!!!!!:laugh2:MLODAM- czesc i czolem.witam pozostale kobietki i zycze milego,owocnego,slonecznego dnia:tak::tak:dzis 23 wiec nasza miesiecznica-23 bralismy slub i od 23 jestesmy para i zawsze 23 piszemy choc malego sms'ka z zyczeniami-taki nasz zwyczaj od 11 lat:tak::-Di Tom zawsze pamieta.

reklama
Witam się i ja :-)
Wisienka gratuluje pięknej zdobyczy:tak:ale faktycznie życzenia nie miałaś jej darować:-D

Sol powodzenia na uczelni!!
mlodam powodzenia dla męża,ale dla kierowców jest dużo ofert,na pewno coś znajdzie:tak:
mama piękny macie zwyczaj:tak:

Ja dzis mam pełno rzeczy do załatwienia,oczywscie najpierw praca,a po 16 ruszam na zakupy,musze prezent kupic bo jutro idziemy na 25 rocznice ślubu,musze bluzke sobie kupic i Julce musze buty kupić:szok:ciekawe czy dam rade:-)
U mnie dziś słonecznie ale chłodno:dry:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry