• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MLODAM- wiec pierwsza sprawa to zobacz jak na dzialce wedruje slonko i "postawcie"dom tak zeby ogrod byl w slonku bo nawet jak jest mega zima jak w tym roku to my wlasnie mamy tak "postawiony"dom i to jest duza oszczednosc w ogrzewaniu bo nawet jak jest mrozny ale sloneczny dzien to bardzo nagrzewa sie przez okna balkonowe i te ktore mamy wystawione na ogrod:tak:choc teraz jak czytasz to zamawiamy markize bo jak jest lato to slonko daje sie we znaki,ale wole kupic markize niz miec ciemno w domu ze zwgledu na zle ustawienie domu;-)po drugie zaplanuj sobie w pomieszczeniach gdzie chcesz miec kontakty i punkyt oswietleniowe:tak:wydaje sie nieistotne a my mamy 30 m salon i 1 punkt oswietleniowy na srodku i teraz zeby nie kuc w scianach to bedziemy robic podwieszany sufit ,zeby bylo wiecej swiatla(wazne jesienia i zima kiedy wczesnie robi sie ciemno),pomysl o oswietleniu tarasu,zeby odrazu wyprowadzic kable.jak mi sie cos przypomni to napisze:tak::-Dzwroccie uwage na okna to znaczy na ich umieszczenie-nam w kuchni za nisko zrobili i nie byloby mozna ustawic mebli kuchennych i podnosili okno.PYSIA- ty bez kawy?ja juz 2 pije.

reklama
mama wiem wiem... i podobno dobrze wpływa na całą owulację :) plamniczki mają lepsze warunki :blink: tak wiec kupię sobie bo nawet ginek zalecał
kurcze to ja mam w domu siemie lniane i nie wiedziałam że to asz tak może wpływać że żółniezykom lepiej jest :):):) od dziś dosypuje do jogurtu mieszam i wcinam :) a co niech chłopaki mają wygodnie :):):)
młodam zrób sobie zejście z tarasu na ogród bezpośrednio my mamy wielki taras ale brakuje nam schodów a teraz musimy jak cos pisac o pozwolenia na postawienie schodów wrrrrrrrrrrrr no zobaczymy ale pewno wczesniej czy puźniej schody się pojawią :) acha i my zanim do domu się wchodzi dorobiliśmy taki ganek z drzwiami fajnie bo jak deszcz pada to tylko na schody a pod drzwiami suchutko :) może napisz jaki macie plan to bedzie łatwiej cos doradzić :)

MARYLKA- wcinaj siemie niech chlopaki maja wygodnie:tak::tak::tak:ja jak odstawie hormony to bede brala te tabl.femi fertil co zamowilam -pamietasz???tam taz jest w skladzie siemie lniane:tak:PYSIA ja sie biore za obiad bo Domi spi-wpisz moze rolka do wosku i powinno cos wyskoczyc.mozesz wpisac podgrzewacz do wosku ale on jest chyba drozszy i jak rozgrzejesz wosk nakladasz i potem przyklejasz pasek pod wlos i mocnym ruchem zrywasz:tak:SOL- piekny suwaczek z testowanie;-);-);-);-)sie porobilo:rofl2:

marylka ładne masz ubranka w sklepie:) szkoda że nie macie wiekszych rozmiarówek
ja to młodego ubieram w 116-122

mama a ile kosztuje ten femifertil ?? podobno zwieksza on szanse na poczęcie..

oki, jak tylko wrócę do domku z pracy to opiszę co i jak planujemy i wymyślilismy.dziś wcześniej wychodzę bo o urząd muszę zachaczyć. dziękuję Wam bardzo rady są drogocenne :D

MAMA weszlam na jakis podgrzewacz i tam u gory jest chyba rolka do lepszego rozprowadzania wosku. o to chodzi Ci?
to mamy z sol podgrzewacze kupic?

Kinga : super ze się podobają ubranka no takich dużych rozmiarków nie mam niestety :(:( pod koniec lata będe chciała zamówić większe rozmiary ale musze kasy uzbierać troche no i tak mysle czy teraz inwestowac w ubrania czy w wózki ale jak coś to i tak dopiero w połowie maja ale jeszcze sama nie wiem musze zobaczyj jak tam konkurencja sie nastawia i odpowiednio zareagować :):)

pysia - kupimy podgrzewacze a w nocy mężów dopadniemy :-D:-D:-D:-D:-D:-D ciach ciach i po krzyku - a może z krzykiem :-p :-D

Jeny - co was czytam to mi się japa śmieje z tekstów :-D

mamo - ja chce wosk - bo depilator robi kuj kuj :zawstydzona/y: :-D

Kobitki - głupawki dostałam a moja mama za godzinę przyjdzie a ja chce małża dopaść a muszę Karolę uśpić :dry: lecę usypiać i gwałcić i plądrować .... nie no to ostatnie to on :-p

mama a ile kosztuje ten femifertil ?? podobno zwieksza on szanse na poczęcie..
KINGA- ja placilam chyba 45zl,zamawialam w lutym.wejdz na str JestemPłodna.pl - Twoje Centrum Naturalnej Płodności i tam jest wszystko opisane-tam mi mąż zamawial:tak:
oki, jak tylko wrócę do domku z pracy to opiszę co i jak planujemy i wymyślilismy.dziś wcześniej wychodzę bo o urząd muszę zachaczyć. dziękuję Wam bardzo rady są drogocenne :D
MLODAM -to czekamy na wiesci i bedziemy radzily dalej:tak:PYSIA- poszukam jak znajde chwile jaki ostatnio kumpela zamowila i sobie zobaczysz..

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry